Rare Japanse gadgets

Wonen door Vrouwen redactie

Soms heb je wel eens van die momenten dat je eigenlijk iets wilt hebben wat niet bestaat, omdat dat onwijs handig zou zijn. Een oprolbaar zebrapad voor als je haast hebt, bijvoorbeeld. Of een wc-rol op je hoofd voor als verkouden bent. Superhandig. Toch vinden wij in Nederland dingen snel raar, stom of onhaalbaar. In Japan hebben ze een stuk minder last van deze gêne, kijk maar!

Een oprolbaar zebrapad dat je zelf op straat kunt leggen daar waar jij wilt oversteken. Onwijs handig natuurlijk als je haast hebt.


Sommige mensen kunnen niet in het openbaar slapen. Dankzij deze uitvinding zul je je vast een stuk minder opgelaten voelen... Weet iemand wat erop staat?


Verkouden zijn is gewoon heel vervelend, dat klopt. En als je tissues dan op zijn, kun je soms in lastige situaties terechtkomen. In Japan hebben ze daarvoor de oplossing; doe gewoon een wc-rol op je hoofd.


Ken je dat gênante moment dat je in het openbaar vervoer bijna in slaap valt en je hoofd allerlei vreemde kanten op knikkebolt? Met deze helm, die met een soort zuignap aan het raam bevestigd is, blijft je hoofd gewoon op z'n plek en zul je niet met je hoofd op het hoofd van je medereizigers belanden. Of dat gênanter is dan indommelen met deze helm op kun je je wel afvragen.


Boter in de vorm van een Pritt stift. Ideaal voor als je geen mes kunt vinden.



Bron, bron