Grootste haarfrustraties: statisch haar + win Aussie pakket!

Gezicht door Vrouwen redactie

Je kent het vast wel: je kamt met een borstel door je haar en hoort het ineens knetteren, waarna je haar recht overeind staat. Statisch! Of je gaat met een hand door je haar en krijgt vervolgens een schok als je de deurklink vastpakt. Volgens onderzoek van Aussie is statisch haar de grootste frustratie van de Nederlandse vrouw in de winter, naast kou en een snijdende wind. Begrijpelijk!

Statisch haar wordt veroorzaakt door droogte en kou. In de winter is de lucht droog en koud, waardoor je haar snel uitdroogt. Als je zorgt dat je haar goed verzorgd wordt met vochtinbrengende producten (zoals bijvoorbeeld de Aussie Miracle Moist Conditioner) is de kans op statisch haar al veel kleiner. Bij acute nood is een masker een goed idee; probeer dan de Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor. We noemen Aussie natuurlijk niet zomaar: deze producten zitten vol jojoba-olie, voedende oliën van de Australische macadamianoot en bladeren van de Blue Gum eucalyptusplant. Hét recept tegen droog en statisch haar! Aussie viert dit jaar haar tweede Aussieversary! Het haarverzorgingsmerk is namelijk al twee jaar in Nederland (hoezee!) en verkrijgbaar bij Etos en sinds kort ook bij Kruidvat.

Andere interessante conclusies uit het Aussie onderzoek, onder 1.100 Nederlandse vrouwen:

- Katja Schuurman heeft het mooiste haar. 41% van de vrouwen zou haar lokken wel willen hebben. Yolanthe Sneijder Cabau staat op de tweede plek (26%) en Lieke van Lexmond op de derde plek (24%)
- Een bad hair day verpest je dag, vindt 10% van de vrouwen.
- Hoewel nuchtere Nederlandse vrouwen allemaal vinden dat er grotere problemen zijn dan dat je haar niet goed zit, vindt 60% van de vrouwen het ondertussen wél belangrijk dat haar haar goed zit - gewoon omdat ze zich dan nog mooier voelen.


Wil jij je statische, droge winterhaar verruilen voor mooi verzorgde lokken? Doe mee & win een van de drie Aussie pakketten die Vrouwen.nl mag weggeven! Kijk ook snel op Beautyscene, daar wordt de Aussie hoofdprijs weggegeven t.w.v. €400,-. Deze hoofdprijs bestaat uit een Aussie-style hotelovernachting in designhotel Mainport ‘Gateway to the World’ voor twee personen, met o.a. een overnachting in een Waterfront Sauna kamer, privé sauna, whirlpool, Champagne ontbijtbuffet, keuze uit 25 minuten Hamam behandeling of ontspanningsmassage in Spa Heaven én een diner bij restaurant ‘Down Under’ inclusief een fles wijn.

Win: 4x Aussie pakket (twv €35,-)

Het Aussie pakket bestaat uit:
1. Aussie Miracle Moist Shampoo
2. Aussie Miracle Moist Conditioner
3. Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor
4. Winterse goodie

Wil jij zo'n Aussie pakket winnen? Doe mee!
- Reageer op dit bericht en deel jouw grootste haarfrustratie met ons
- Kopieer je reactie en plak deze in een mail samen met je naam en adres, die je stuurt naar info@vrouwen.nl

Succes!
Deze winactie loopt t/m 2 januari. Winnaars krijgen bericht per mail.