Test + win: M2Lashes eyelash activating serum

Gezicht door Vrouwen redactie

Langere, vollere en meer aanwezige wimpers. Wie wil dat nou niet? Nou, wij wel. Een goede mascara helpt daar natuurlijk bij, maar wie van nature amper wimpers heeft meer hulp nodig. De eerste, belangrijke stap: stop met het agressief wegwrijven van oogmake-up en mascara! Hiermee beschadig je de delicate huid rondom je ogen en wrijf je wimpers los. Laat liever een watje met make-up remover een poosje liggen op je oog, terwijl je het licht aandrukt. Na 30-60 seconden zul je zien dat je make-up heeft losgelaten en je het makkelijk zachtjes weg kunt vegen. Véél beter voor je ogen!

Stap twee is om je wimpers een boost te geven. Dat kan met het eyelash activating serum van M2Lashes. Dit serum bevat bestanddelen die je wimpers laten groeien en voller maken, zoals o.a. MDN, Panthenol (vitamine B7) en Hyaluronzuur. Dit stimuleert de haargroei, versterkt de wimpers, gaat uitval tegen, hydrateert je wimpers (ja, die hebben ook vocht nodig, net als je hoofdhaar!) en maakt wimpers flexibeler en veerkrachtiger.


Dat klinkt natuurlijk goed, maar werkt het ook? Vrouwen.nl's Claartje deed de test! Dit waren haar wimpers, zonder mascara, vóór de testperiode begon. Toen begon de testperiode. Het serum zit in een soort mascaraverpakking, maar bevat een kwastje met een doorzichtige crème in plaats van een mascaraborsteltje met mascara. Voor het beste resultaat breng je het serum aan na het verwijderen van je make-up, voor het slapengaan. Met het kwastje smeer je het boven je wimpers, tegen de wimperaanzet. Eigenlijk net als eyeliner!


Na zes tot acht weken zie je resultaat. Hierboven zie je Claartje's wimpers, zonder mascara, na zeven weken braaf smeren met het serum. Omdat wimpers lichte uiteinden hebben zie je pas echt goed hoe lang ze zijn geworden als we er mascara op doen.


Et voila, Claartje's wimpers mét mascara (Max Factor False Lash Effect) na een testperiode van zeven weken. Maak zelf de vergelijking met de bovenste foto, en trek je conclusie over het serum van M2Lashes. Wat ons betreft is het resultaat bewonderenswaardig!


Win: M2Lashes eyelash activating serum t.w.v. €120,-

Wil jij dit wimperserum zelf graag uitproberen? Doe mee met de winactie!
1. Like dit bericht en plaats een reactie waarin je laat weten waarom jij graag lange wapperwimpers zou willen
2. Kopieer je reactie in een mail en stuur die, samen met je naam en adres, in een mail naar info@vrouwen.nl

Heb je geen Facebook? Ook dan kun je meedoen: stuur gewoon een mail met je reactie, naam en adres naar info@vrouwen.nl.
Succes!

Deze actie loopt t/m 11 november. De winnaar krijgt bericht per mail.