5 Rare restaurants

Eten door Vrouwen redactie

Veel mensen gaan uit eten ter ontspanning. Ze laten zich lekker verwennen zonder dat ze hoeven te koken en hoeven af te wassen. Of je bij de volgende restaurants met een verzadigd gevoel weg gaat is maar de vraag. Een avontuur is het wel.

1. Dinner in the sky
Dit is een restaurant in België waarbij je dineert in de lucht. De tafel en de stoelen hanggen aan een hijskraan in de lucht. Niet aan te raden voor mensen met hoogtevrees.


2. Aap als ober
In Japan is er een restaurant waar je eten geserveerd wordt door een aap.


3. Trillend eten
In het Disaster café in Lloret de Mar zit rustig dineren er niet in. Het hele restaurant begint namelijk te trillen zodra het eten op je bord ligt. Net alsof er een natuurramp plaatsvindt. En ja, er zijn blijkbaar mensen die betalen om dat te kunnen meemaken.


4. Vastgebonden eten
In Letland kun je je laten voeren alsof je in het ziekenhuis bent. Het restaurant heeft dan ook de toepasselijke naam 'Hospitalis Riga in Letland'. De serveersters (voedsters?) dragen een zusterpakje en het restaurant ziet eruit als een ziekenhuis, zodat je het idee krijgt opgenomen te zijn. Gezellig!


5. Penissen eten
Huh?! Ja je leest het goed. In China is er een restaurant dat alleen maar penissen op de menukaart heeft staan. Van verschillende dieren wel te verstaan, en op verschillende manieren bereid.


6. Eten als kannibalen.
In Tokyo zit het Cannibalistic Sushi Restaurant waarbij je eten wordt geserveerd in een pop. De pop is een blote vrouw, die wordt opengesneden door de ober. Vervolgens kun je met eetstokjes de ingewanden (sushi in rode saus) eruit halen. Eet smakelijk!


Bron