Pimp je oude laarsjes

Mode & trends door Vrouwen redactie

Eindelijk is het weer zover, onze laarsjes mogen weer uit dat stoffige hoekje ver achter in de kast gehaald worden. Misschien zijn ze nog net zo geweldig als vorig jaar, maar misschien ben je er ondertussen eigenlijk wel een beetje op uit gekeken... Hebben jouw laarsjes nou ook net even te lang geen daglicht gezien? Dan is het de hoogste tijd om ze op te pimpen! Aangezien we niet allemaal extreme crea bea's zijn, hebben wij een makkelijke manier gevonden om je oude laarsjes net even iets extra's te geven. In minder dan vijftien minuten kun je de straat weer op om te shinen met je (bijna) nieuwe laarsjes.

De benodigdheden:
- Gouden kettingen
- Suede touw
- Streng diamantjes
- Ringetjes

Te koop bij de meeste fourniturenwinkels.

Met deze DIY kun je precies doen wat je zelf wilt! Doe de kettingen en het touw om je laarsjes op de manier die jij wilt! Je moet wel voorzichtig zijn: je moet de kettingen aan de rits vastmaken, dus je moet goed opletten en zorgen dat de rits nog steeds naar beneden kan met de kettingen eraan vast.

Maak een ringetje vast aan het bovenste deel van de rits, hier ga je straks de kettingen aan vastmaken. Als je dit hebt gedaan kun je er zoveel kettingen aan vastmaken als je wilt, totdat je tevreden bent met je nieuwe laarsjes!

Je kunt de diamantjes op het suede touw lijmen, zodat je die ook met behulp van de ringetjes en een knijptang aan de kettingen die er al hangen vast kunt maken.