Redactiedagboek november

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het leven van een redacteur gaat niet over rozen. Perspresentaties, goodies, cupcakes, evenementen... *zucht*. De redacteuren van Vrouwen.nl geven je graag een kijkje in hun (werkende) leven. Bekijk wat er achter de schermen gebeurt!

Hunkemöller nieuwe sexy store
Pauline ging naar de opening van de nieuwe Hunkemöller winkel in Amsterdam. De winkel aan de Leidsestraat heeft een nieuw sexy concept en de mooie lingerie werd er tentoongesteld. De winkel werd geopend door muze Sylvie Meis en zoals je ziet was het dringen tussen alle camera's om een glimp van haar op te vangen.



Redactie challenge
Voor onze tweewekelijkse redactie challenge proberen we elke keer nieuwe maffe trends uit. Vorige weeg droegen we een joggingbroek als jurk, bolero en rok voor de 'broek als jurk'-challenge. Best goed gelukt, toch? Als je een uitdaging hebt voor ons als redactie, dan horen we het graag!



Halve marathon met TomTom gps horloge
Hoewel het niet meevalt in deze regenachtige herfst, probeert Claartje elke week minstens twintig kilometer te rennen. Dat moest ook wel, want op 20 november stond de halve marathon van Amsterdam op het programma. Claartje: “Om te zorgen dat ik mezelf niet in de eerste helft van het parcours al ‘leeg’ ren, moet ik goed opletten dat ik niet te snel ga. Ik mocht een gps horloge van TomTom testen, wat continu je snelheid laat zien, zodat ik wist wanneer ik moest inhouden. De hartslagmeter die je er ook op kunt aansluiten heb ik nog niet gebruikt, maar die zal ik volgende keer voor jullie uitproberen!”



Op de redactie werden we verrast door een pakketje van Batiste met daarin droogshampoo, speciaal voor donker haar. Dit moest natuurlijk meteen even getest worden en Vrouwen.nl's Pauline, de enige brunette, was de gelukkige! Voordeel van deze droogshampoo voor donker haar is dat het geen witte plekken achterlaat in je haar - zoals gewone droogshampoo wel doet. Handig!



Getest tijdens de Nike running club: Nike Free Flash running shoes
Voor alle sportievelingen onder ons: sporten zoals hardlopen uitoefenen in het donker kan best gevaarlijk zijn. Je bent immers niet goed zichtbaar voor anderen. Daar heeft Nike iets op bedacht, dat er een stuk beter uitziet dan zo’n stom knipperend fietslichtje om je arm. Het is de Flash collectie, die licht dat erop valt weerkaatst. Oké, reflecterende schoenen zijn misschien niet genoeg om je te laten opvallen voor voorbijrijdende auto’s, maar met de in your face jasjes uit de Flash collectie van Nike kan niemand om je heen. Oh, en de schoenen zien er vooral heel vet uit, met hun oplichtende tijgerprint.



Bourjois oogschadum bij Simply PR
De redactie van Vrouwen.nl draagt vrijwel nooit oogschaduw. Althans, niet te opvallend graag. Wij gaan voor au naturel (met hulp natuurlijk). Maar bij de persdag van Simply PR hebben we toch een oogschaduw gevonden die wél in ons straatje past, omdat je de Bourjois color edition 24H zo opvallend aanbrengen als je zelf wil. Doe je één laagje op je ogen, dan is er alleen een licht kleurige glans te zien die je ogen laat sprankelen. Hoe meer lagen je van de oogschaduw op je oogleden aanbrengt, hoe beter de kleur zichtbaar wordt. Een oogschaduw voor alle gelegenheden dus, want een casual look heeft maar één laag nodig, waar een feest look om drie lagen vraagt.