Horror: babysoep

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Dat wij West-Europeanen een cultuurshock staat te wachten zodra wij een stap zetten op Chinees grondgebied is niet verbazingwekkend. De culturen lopen ver uiteen, we zijn totaal anders opgegroeid en met behoorlijk verschillende normen en waarden opgevoed. Maar wat we nu onder ogen kregen veroorzaakte een brok in onze keel.

In China eten ze dingen waar wij in onze cultuur niet aan moeten denken. Onze trouwe blaffende huisdieren, zien zij als een lekker maaltje. Maar wat nu aan het licht is gekomen, is pas echt bizar. In China zijn er mensen (let wel: dit betreft een kleine groep) die een soep koken van dode foetussen. De geaborteerde of veel te vroeg geboren menselijke foetus wordt gezien als wondermiddel, vooral om de prestaties op seksueel gebied te verbeteren. Dit ‘wondermiddel’ wordt meegekookt in de soep waarna het geconsumeerd dient te worden.

Horror! We hebben er bewust voor gekozen om de bijhorende foto’s niet te publiceren, omdat ze behoorlijk shockerend zijn. Wil je de foto’s toch zien, kijk dan op Deafcube.com.

Puur kannibalisme als je het ons vraagt.


Afbeeldingen: bron, bron