Het trouw met jezelf pakket

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Waarschijnlijk komt het je wel bekend voor, die momenten dat je gewoon even (alweer) helemaal klaar bent met mannen. Je overweegt tijdelijk om maar gewoon lesbisch te worden, maar dat zie je stiekem toch ook niet helemaal zitten. Een getrouwd stel (wat moeten we daar nou weer van denken?) is met de perfecte oplossing gekomen. Vanaf nu kunnen we met onszelf trouwen!

Jeffrey Levin en Bonnie Powers van de I Married Me Self-Wedding In-A-Box kit zijn op het idee gekomen, omdat ze mensen willen aanmoedigen de liefde in zichzelf te vinden in plaats van te blijven wachten op de persoon die hen compleet zal maken.

Voor slechts?! 300 dollar kun je in het bezit zijn van de prachtige kit. Hierin zit een gouden ring, de speciale geloften en uitleg over de ceremonie. Ook bevat de kit bevestigingskaartjes om de liefde voor jezelf niet kwijt te raken.

Ik ben helemaal voor eerst van jezelf houden voordat je een relatie aangaat, maar het lijkt me dat je daar geen 300 dollar voor hoeft te betalen… ;) Wat vind jij van deze I Married Me Self kit?

Bron

Images: bron, bron