Getest: sporten bij The Athletic Club + win personal training!

Lichaam door Vrouwen redactie

Enig, al die overdaad tijdens kerst. Maar nu is het tijd om even lekker te sporten, zodat je je weer fit voelt. Claartje probeerde een van de mooiste sportscholen van het land voor je uit: The Athletic Club. Deze sportschool heeft de uitstraling en ambiance van een gezellige jaren 20 club, dus je kijkt je ogen uit en voelt je direct op gemak. Maar niet voor lang, want dan moet je aan de bak. Eerst vul je op een formulier in waar je nu staat qua fitheid, sportervaring en eetgewoontes, daarna geef je aan waar je naartoe wil. Ook wordt er indien nodig rekening gehouden met blessures etcetera.

Claartje: “Ik kreeg een personal training van Raymond, die ongeveer twee meter breed is. Hij geeft me verschillende opdrachten om te testen hoe fit ik ben en hoe mijn coördinatie is. Ik moet onder andere zo lang mogelijk in de plank positie blijven staan. Zwáár! Met mijn grote mond zeg ik van tevoren dat ik het ooit twee minuten lang heb volgehouden. Dat moet ik vervolgens natuurlijk waarmaken, dus met trillende bovenarmen red ik het tot 2 minuten en 10 seconden. Pff!

Zelf heb ik nog nooit eerder getraind met een personal trainer, maar het helpt absoluut om net wat meer te geven dan wanneer je alleen sport. Ik wil Raymond niet teleur stellen, laten zien dat ik heus heel sportief ben en ga bij elke oefening net iets langer door dan comfortabel voelt. Daardoor zorg je voor vooruitgang, zowel qua spieropbouw als conditie en kracht. Mijn training eindigt met een paar boksoefeningen, die ervoor zorgen dat ik drie dagen lang mijn armen niet kan optillen. Point taken; mijn armen kunnen sterker…

The Athletic Club heeft op dit moment twee vestigingen, beide in Amsterdam: Vondelpark en Zuidas. Er staan nog zeker zes andere plaatsen in Nederland op de planning, dus woon je niet in de buurt van Amsterdam, heb dan nog heel even geduld! Wil jij ook een personal training ervaren en sporten in de chique ambiance van The Athletic Club? De sportclub is alleen open voor leden, maar voor één van de lezers van Vrouwen.nl maken ze een uitzondering.

Win: een personal training bij The Athletic Club!

- Reageer op dit artikel en laat weten waarom jij graag een personal training zou willen
- Kopieer je reactie en plak deze in een mail (samen met je naam en adres) en stuur deze naar info@vrouwen.nl

Succes!

Deze winactie loopt tot 8 januari. De winnaar krijgt persoonlijk bericht per mail.