Make-up voor oudjaarsavond

Gezicht door Vrouwen redactie

Nog maar drie dagen voordat het Oud en Nieuw is! Weet jij al wat je aantrekt en welke make-up je hierbij opdoet? Wij geven je wat make-upinspiratie voor deze avond, want alleen een zwart lijntje en mascara is natuurlijk wat saai. Bekijk hieronder drie voorbeelden van een echte party look!

Glitter eyeliner voor op je ogen.
1. Kies eerst een leuke kleur eyeliner of oogschaduw en teken daarmee een lijntje op je ooglid. Trek het lijntje iets verder dan het einde van je oog. Dit maakt het net even iets opvallender.
2. Pak daarna wat mixing liquid (niet overal verkrijgbaar in Nederland) of water.
3. Mix wat losse glitters hiermee en zorg dat ze aan je kwastje blijven plakken.
4. Doe daarna de glitters op het gekleurde lijntje op je oog. Wees niet zuinig, het is tenslotte de laatste dag van het jaar!
5. Tenslotte doe je nog een beetje mascara op en klaar is je glitterlijn!


Zwart met goud
1. Doe wat grijze/zwarte oogschaduw op je ogen, maar maak het niet te donker.
2. Teken met dezelfde oogschaduw en hetzelfde kwastje een lijntje onder je ogen. Hierdoor krijg je een zachtere uitstraling dan wanneer je er een harde zwarte eyeliner op smeert. Ook vormt het zo één mooi geheel met de rest van je oog.
3. Teken vervolgens met goud oogpotlood een lijntje binnen de wimpers van je onderste ooglid en klaar is je make-up!


Glitternagels
1. Plak een rond geknipt strookje papier of plakband op je nagels, zoals in de linkerfoto.
2. Lak hierna glitter nagellak op het bovenste randje van je nagels en verwijder het plakband of papier. Het resultaat is een mooi strak lijntje aan de bovenkant van je nagel.