Tweelingzusjes delen vriend

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Tweelingzusjes Lucy en Anna uit het Australische Perth hebben al meer dan 200.000 dollar uitgegeven om precies op elkaar te lijken. De tweeling zou het liefst één persoon zijn en buiten hun uiterlijk delen ze dan ook één telefoon, één Facebookpagina, één kamer en één vriendje.

Volgens de meisjes is het helemaal niet raar om een vriendje te delen met je zus: "We hebben iets met dezelfde jongen en we delen ook een bed. We hebben overal de zelfde smaak in, dus het is normaal dat we ook de zelfde jongen leuk vinden."

De 28 jaar oude meisjes hebben meerdere borstvergrotingen en botox behandelingen ondergaan. Ook laten ze hun gezicht elke week peelen en hebben ze precies hetzelfde sportschema. De tweeling draagt elke dag een compleet nieuwe outfit, om dit allemaal te kunnen bekostigen hebben de meisjes samen één baan.

Lucy en Anna werden een minuut na elkaar geboren en zijn onafscheidelijk. De meisjes kunnen zich niet herinneren wanneer het de laatste keer is geweest dat ze niet bij elkaar waren

Bron,bron