De trukendoos 1: huis, tuin en keuken beauty trucs

Gezicht door Vrouwen redactie

Bij Vrouwen.nl houden we van tips en trucs en alle dingen die het leven makkelijker maken. Daarom introduceren we... *tromgeroffel*... de Trukendoos! We zijn ervan overtuigd dat jullie, onze trouwe lezeressen, bomvol informatie zitten en daarom vragen we jullie om deze informatie met alle andere lezeressen te delen. Elke maand zullen we een ander onderwerp aansnijden. Deze maand zijn dat beauty tips voor je haar en huid met producten die je gewoon uit het keukenkastje kunt plukken. Laat tips die volgens jou ontbreken achter in een reactie, zodat iedereen er wat van kan opsteken!

Je kunt jouw tips voor volgende maand (dan gaat het over volume in je haar & hoe je dat voor elkaar krijgt) naar info@vrouwen.nl, of upload ze hier. Mooie afbeeldingen of mooie foto's die passen bij de tips mag je natuurlijk ook toevoegen. De allerleukste en allerbeste tips publiceren we op Vrouwen.nl (indien gewenst anoniem).


Om van je roos af te komen meng je een verpulverd aspirientje met je shampoo en was je je haar ermee, zoals je je haar normaal ook zou wassen met shampoo.


Een mengsel van honing en yoghurt kan je zowel gebruiken voor je haar als voor je gezicht. Je haar zal er meer van gaan glanzen. Gebruik het als haarmasker en laat het 5-10 minuutjes intrekken. Wanneer je het goedje op je gezicht aanbrengt en het tien minuutjes laat intrekken, zal de honing de roodheid wegnemen en door de zuren in yoghurt zal je huid gereinigd worden.


Om de werking van conditioner te versterken kun je met een haarkapje (waarmee je normaal je haar juist droog houdt) het met conditioner ingesmeerde haar bedekken.


Je benen worden zacht als satijn wanneer je ze scrubt met een mengsel van olijfolie en zeezout.


Je lippen worden weer kakelvers en soepel met een behandeling van suiker en kokosolie. In één handeling worden de dode huidcellen en losse velletjes van je lippen gescrubd en worden je lippen ingevet met kokosolie.


Met drie verpulverde aspirientjes, een lepeltje water om de aspirines in op te lossen en een eetlepel honing kun je acne verminderen en de huid reinigen.



Heb je nog meer tips die aansluiten, deel ze dan onder dit bericht met elkaar. Volgende maand trekken we de trukendoos weer open en dan gaat het over hoe je meer volume in je haar krijgt. Stuur al jouw favoriete tips naar info@vrouwen.nl, of upload ze hier en lees ze volgende maand terug op de website!


Bron, bron