Sterren en hun seksspeeltjes

Celebs door Vrouwen redactie

Net zoals normale mensen hebben sterren ook zo hun wensen en behoeftes. Zo zijn sommige celebrities zeker niet vies van seksspeeltjes en delen ze dit dan ook graag met de wereld - al dan niet per ongeluk. Dit zijn de sterren die het wel heel ver gaan in hun liefde voor de seksspeeltjes:


Ariana Grande
Oops! Nickelodeon sterretje Ariana Grande stuurde een instagram selfie de wereld in. Met grote zwarte dildo op de achtergrond...

David en Victoria Beckham
David gaf 1.8 miljoen dollar uit aan een platinum vibrator met diamanten van 10 karaat. De vibrator zit vast aan een ketting met 16-karaats diamanten.

Beyoncé en Jay-Z
Jay-Z en Beyoncé hebben vorig jaar voor 6.000 dollar aan speeltjes gekocht bij Babeland, een populaire seksshop in New York.


Kate Moss
Kate Moss gaat voor luxe. Ze kocht een dildo die omhuld is met 24-karaats goud en het opschrift 'little flirt' bevat, voor 350 dollar.


Jennifer Lawrence
Actrice Jennifer Lawrence vertelde in een uitzending van tv show Conan over het genante moment waarop haar huishoudster haar butt plugs vond… Oops!


Eva Longoria
Eva Longoria steekt haar liefde voor seksspeeltjes niet onder stoelen of banken. Ze is dol op de ‘rabbit’ vibrator en geeft haar vriendinnen regelmatig een vibrator cadeau.


Miley Cyrus
Miley Cyrus Miley plaatste ondanks een foto van zichzelf met deze enorme handvormige dildo. Hmm, sexy. Not...

Bron, bron