Vrouw liegt over zwangerschap van vijfling

Kinderen door Vrouwen redactie

Een Canadese vrouw heeft haar vriendje en haar hele dorp wijs gemaakt dat ze zwanger zou zijn van een vijfling. De vrouw had haar vriend een maand eerder via een datingsite leren kennen en vertelde hem dat ze in verwachting was van een tweeling. Even later beweerde ze dat het om een drieling ging, daarna zelfs een vierling. Een week voordat ze uitgerekend zou moeten zijn vertelde ze hem dat het tóch een vijfling zou worden.

Het stel kreeg een hoop steun, geld en cadeaus van de mede-inwoners van hun dorpje. De aanstaande vader maakte zelfs een speciale Facebookpagina aan om vrienden en familie op te hoogte te houden over de vijfling. Dat de vrouw over haar zwangerschap loog kwam aan het licht nadat de vrouw bevriend raakte met een moeder van een drieling. Deze vrouw kreeg argwaan nadat het verhaal van de zwangere vrouw op allemaal punten niet klopte. Het stel bezocht even later het ziekenhuis voor een controle, daar nam een verpleegster de man apart en vertelde dat zijn vriendin helemaal niet zwanger was. Na die onthulling kreeg de vrouw psychiatrische hulp aangeboden.

De relatie van het stel heeft geen stand gehouden. De man zegt kapot te zijn van alle leugens van zijn ex en wil daarom ook niks meer met haar te maken hebben. Hij heeft alle cadeaus teruggegeven.

Bron