WIN: Verwen je moeder op Moederdag met ontbijt op bed en laat Persil ColdZyme je was doen!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Je staat voor eeuwig in het krijt bij je moeder. Ze waste vroeger al je vieze rompertjes en vond al je tekeningen mooi, ook al tekende je haar als een oranjekleurig kaal poppetje met harken als handen. Ook deed ze je was tijdens je studententijd, en maakt ze de aller, állerbeste gehaktballen ter wereld. Ze is onmisbaar. Kortom, tijd om haar ook eens in de watten te leggen!

Dat kun je natuurlijk op ieder moment van het jaar doen, maar Moederdag is altijd een goede aanleiding. Dat vond het merk Persil ook. Ter ere van het nieuwe product Persil ColdZyme, dat zelfs op de lage temperatuur vanaf 20 graden stralend schoon wast, willen zij jóuw moeder een verwendag aanbieden. Persil laat jullie stralen!

Op verwendag wordt de gelukkige winnende moeder in de watten gelegd met een ontbijtje op bed, dat op Moederdag in de ochtend gebracht wordt. Daarna wordt natuurlijk de was gedaan met Persil ColdZyme, en indien gewenst wordt ook het bed opgemaakt, of de ramen gelapt - alles is mogelijk, zodat je moeder geen vinger hoeft uit te steken.

Vind jij dat je moeder zo’n verwendag verdient? Doe mee met onze winactie! Omdat Persil de was komt doen en die met ColdZyme stralend schoon wast, willen wij graag weten wat het stralendste moment was van jou en je moeder. Deel dat moment met ons door hieronder te reageren, en roep je vrienden op om jouw reactie te liken. De reactie met de meeste likes wint!

Win: verwendag op Moederdag voor jouw moeder

1. Reageer en laat weten wat het stralendste moment was van jou en je moeder
2. Kopieer je reactie en plak deze, samen met je naam en adres, in een mail naar info@vrouwen.nl, ovv moederdag
3. Roep je vrienden op om jouw reactie te liken.

Geef daarna je lieve moeder een zoen!
De winnaar maken we op Moederdag bekend op Facebook, en een fotoreport van de verwendag volgt op Vrouwen.nl. Meedoen kan t/m 7 mei. De winnaar krijgt ook altijd persoonlijk bericht.


Persil ColdZyme
Persil ColdZyme is een slimme oplossing die je wasgoed stralend schoon wast op een temperatuur vanaf 20 graden. Dat is handig, want op lage temperaturen wassen bespaart namelijk tot wel dertig euro per jaar op energiekosten. Op die manier straalt niet alleen je wasgoed, maar ook je portemonnee!