Ga met TLC naar New York!

Eten door Vrouwen redactie

Taart, daar houden we van. Sterker nog, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Als je gek bent op taart, dan ben je vast gek op Cake Boss Buddy Valastro. Hij maakt de grootste, gekste en lekkerste taarten die je maar kunt bedenken en gaat geen uitdaging uit de weg in zijn programma Cake Boss op TLC. Hij heeft al flink wat taarten voor een hele hoop klanten op zijn naam staan. Alle highs and lows van zes seizoenen Cake Boss zijn nu gebundeld in het compilatieprogramma Best of Buddy’s dat elke woensdag om 22.00 uur te zien is op TLC.

De toren van Pisa was 200 jaar werk, maar Buddy bouwt hem in 2 dagen van taart! Wat dacht je van een taart in de vorm van een levensechte dinosauriër voor je bruiloft? Niks is Buddy te gek!


Hoe doet hij dat toch! Jij hebt de kans om een kijkje te krijgen in de wereld van Cake Boss door mee te doen aan de prijsvraag van TLC! TLC geeft een vierdaagse reis weg naar New York met een bezoekje aan het Cake Boss café inbegrepen. Daar wil jij natuurlijk heen! Wat moet je daarvoor doen? Simpel, je geeft antwoord op de volgende vraag:

“Als Buddy een taart voor jou zou maken, aan wie zou jij deze geven en waarom?”

Het antwoord op deze vraag kun je hier invullen - de actie loopt tot 8 mei. Hebben we je al enthousiast gemaakt? Doe dan mee en maak kans op deze geweldige reis. Succes! ??Tot die tijd hoef je niet stil te zitten. Oefen op je eigen bakkunsten met de exclusieve recepten van Buddy Valastro. Strawberry Shortcake? Zo geleerd!

En vergeet natuurlijk niet t/m 23 april te kijken naar Best of Buddy’s!

Buddy’s strawberry shortcake
Voor 8-10 personen. Bekijk het recept hier!



Churros met chocolade-kaneelsaus
Voor 24 stuks. Bekijk het recept hier!