Inbreker twittert over zijn misdaad: "20 RTs en ik breek in"

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Mensen zijn tegenwoordig bijna altijd online en delen dan ook alles via Twitter, Facebook en andere social media. En al dat tweeten kan soms ook wat nare en vreemde situaties opleveren van mensen die net even wat te veel delen met de hele wereld. Dit zijn de raarste live tweets:

De vrouw die de dood van haar man tweette
Een Amerikaanse vrouw kwam er via Twitter achter dat haar man was omgekomen bij een auto-ongeluk. Ze merkte als eerste een tweet van de politie op over het ongeluk maar had geen idee dat het over haar man ging. Later twitterde ze dat ze zich zorgen maakte omdat ze haar man niet kon bereiken. Ook stuurde ze zelf het bericht de wereld in dat het haar man was in de verongelukte auto.

De vrouw die de abortie van haar baby tweette
Deze vrouw liet tweette live terwijl ze een abortie-pil innam. Ze hield haar volgers op de hoogte van de krampen en bloedingen die ze kreeg van de pil. Ze deed dit om abortie een meer bespreekbaar onderwerp te maken. Veel mensen konden de actie van de vrouw niet waarderen, ze kreeg honderden doodbedreigingen.

Extremisten tweeten over amputatie van een hand
Een groep Syrische extremisten hebben wel heel modern verslag gedaan van een middeleeuwse straf. De groep plaatste een foto waar de geblinddoekte man op is te zien, later een foto waar het duidelijk is dat de man inmiddels een hand mist. Dit zou zijn gedaan om hem te zuiveren van zijn zonden.

De jongen die zijn eerste LSD trip tweette
Altijd al willen weten hoe het is om drugs te gebruiken maar heb je er geen behoefde aan om het zelf te gaan gebruiken? Dan kan je altijd de tweets van deze jongen terug lezen. Hij besloot dat het een goed idee was om zijn eerste ervaring met LSD te delen op twitter.


De man die over een dramatische break-up op een dak tweette
Wat doe je als je het gesprek opvangt van een stel dat op het punt staat om uit elkaar te gaan? Dat gooi je natuurlijk meteen op Twitter! Cabaretier Kyle Ayers zat op zijn dakterras van het zonnetje te genieten toen zijn moment werd verstoord door een koppel dat met veel geschreeuw uit elkaar ging. Hij zette meteen alle hilarische en cliché uitspraken van het stel online.


Het ziekenhuis dat live tweet over een hartoperatie
Tegenwoordig kan je blijkbaar álles volgen via social media. Een Canadees ziekenhuis tweette live over een hartoperatie van een patiënt… inclusief foto’s.


De man die tweette over vastzitten in een brandend gebouw
De verdieping onder je staat in de fik en je zit vast met je gezin. Niet echt een moment om te gaan twitteren, zou je denken. Deze man stuurde echter alle details van zijn benarde situatie de wereld in. Gelukkig werd het gezin op tijd gered door de brandweer.


De inbreker die zijn daad tweette
Inbreken en ondertussen er ondertussen tweets over schrijven, dat is pas multitasken! Natuurlijk werd het al snel opgemerkt door de politie en kon deze man makkelijk gearresteerd worden (waarover hij ook tweette).


Bron