Geen Lange Rijen voor de Kassa... wel SALE!

Mode & trends door Vrouwen redactie

Wat is jouw grootste ergernis tijdens de uitverkoop? 773 Nederlandse vrouwen werden hierover ondervraagd. Wat blijkt? De onoverzichtelijke graaibakken tijdens de sale vinden jullie het ergst. Op de voet gevolgd door rommel op de winkelvloer en het, na lang zoeken, tot de conclusie komen dat je maat er niet meer is. Grrr!

Als je dan in de sale eindelijk een paar items in de juiste maat hebt gevonden, zul je toch nog de lange rijen bij de paskamers moeten trotseren. En daarna nog eens de rij voor de kassa. Ach, het hoort erbij, toch?

Sale-shoppen zonder ergernissen
Nee! Shoppen in de sale kan ook heel relaxt zijn! Als je sale-shopt bij wehkamp.nl zijn er nooit rijen voor de kassa, hoef je niet in onoverzichtelijke graaibakken te zoeken, hoef je je niet te irriteren aan de rommel op de winkelvloer (laat staan aan je mede-sale-shoppers, die je, let’s face it, toch als de vijand ziet) en kun je meteen zien of dat ene shirtje, bikini of pump er nog in jouw maat is. En je krijgt korting op alle dames-, heren- en kindermode die kan oplopen tot wel 80%!

Het is weer sale, profiteer ervan… Eerst wehkamp.nl.