Redactiedagboek maart - april

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het leven van een redacteur gaat niet over rozen. Perspresentaties, goodies, cupcakes, evenementen... *zucht*. De redacteuren van Vrouwen.nl geven je graag een kijkje in hun (werkende) leven. Bekijk wat er achter de schermen gebeurt!

Art Deco brengt weer een nieuwe make-up lijn uit en Micky was bij de presentatie. Dit mooie palet is het resultaat van puzzelen met verschillende kleuren oogschaduw! Bekijk hier een look die Carlijn maakte met dit palette.


De lente en bloemen gaan natuurlijk hand in hand! Daarom bezocht Carlijn het event van Mooi wat bloemen doen. De Vondelkerk was hiervoor omgetoverd tot een ware lentetuin en er waren sprekers over bloemen en interieur, trends en zelfs psychologie! Hartstikke leuk dusJ. Daarnaast waren er allemaal healthy shakes en hapjes.

Joehoe, Nederland heeft er weer een Primark vestiging bij! Micky was deze maand bij de opening van het nieuwste Primark filiaal in Nijmegen. De lentecollectie lag al in de winkel en dat gaf ons de kans om in een bijna lege Primark rustig alvast wat leuke lentekleding te scoren… Heaven!

Toen de uitnodiging voor een pedicure bij het Ipanema event bij de The City Street Spa op de mat viel kon Carlijn zeker geen nee zeggen. Ze kreeg uitleg over de ontzettend leuke nieuwe collectie van de Ipanema slippers en erna een Shellac pedicure, waarbij de speciale nagellak uithardt onder zo’n warmtelamp zodat het extra blijft zitten. Het bleef ook serieus ontzettend lang zitten, echt een aanrader!

Wist je al dat Spiderman een mini-me heeft? Hihi, in deze video zie je hoe Spiderman zichzelf in de spiegel ziet als baby - net als in die ene video die viraal ging.

Zoals je misschien gezien hebt gaan we steeds meer doen met beauty, omdat we van jullie horen dat jullie dat leuk vinden. Claartje woonde daarom een presentatie van Smashbox bij, dat in Nederland te koop is bij Douglas. Een lesje in het creëren van flawless skin en contouren volgde, met een eervolle vermelding voor de primer van het merk. Deze basis voor onder je make-up is super, supersterk. We gaan er een test mee uitvoeren, die je binnenkort terug ziet op de website!


Mocht je het nog niet weten; Claartje is een echte feeder, die graag zelfgebakken taart uitdeelt op de redactie. Zoals deze rauwe mangotaart, met een bodem van cashewnoten en dadels. Ook proberen? Het recept vind je hier