Getest: Hotel The Neighbour's Magnolia

Wonen door Vrouwen redactie

Een hotel waar je je direct thuis voelt. Dat klinkt geweldig toch? Hotel the Neighbour's Magnolia is precies zo’n hotel. Vrouwen.nl’s Micky bleef een nachtje proefslapen in het hippe hotel aan het Vondelpark.

De buitenkant van dit hotel ziet er klassiek uit, en ook de hal en het trappenhuis laten de geschiedenis van dit hotel zien, wat voorheen Hotel Zandbergen was. Maar als je de hoek om slaat naar de receptie toe zie je meteen dat Hotel The Neighbour's Magnolia een hele andere weg is ingeslagen. Het interieur is fris en doet meteen denken aan een gezellige woonkamer. Ook heb je een prachtig uitzicht op de tuin, waar de magnoliaboom van de buren over de heg heen groeit. Bij aankomst krijgen we een lekkere welkomstcocktail. Ook krijgen we een kleine uitleg over alle bezienswaardigheden in de buurt. Dit hotel ligt namelijk vlak bij het Museumplein, chique winkelstraten als de P.C. Hooftstraat en de Cornelis Schuytstraat en natuurlijk het mooie Vondelpark.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de hotelkamer zelf. Nou, die was dik in orde! Deze kamer had een enorm bed, een luxe badkamer en zelfs een balkon met tuinuitzicht. Ook heel erg leuk: de hotelknuffel die al op me aan het wachten was!

Hotel The Neighbour's Magnolia heeft 21 kamers in allerlei verschillende soorten en maten. Er zijn verschillende single rooms, die perfect zijn voor iemand die alleen reist. Ook zijn er standaard tweepersoonskamers, tweepersoonskamers met wat meer luxe en zelfs kamers met een balkon, terras of tuin! En kun jij echt niet weg zonder je trouwe viervoeter? Dan mag je hem gewoon meenemen! Hoe leuk is dat!

Ik moet zeggen dat het bed in mijn kamer een van de meest comfortabele bedden was waar ik ooit in heb gelegen. Na het opstaan sloeg ik de gordijnen open en keek ik zo uit op de mooie binnentuin. Het geluk was helemaal compleet toen de geur van versgebakken croissantjes onder de deur door kwam.

Het hotel biedt een leuk ontbijtbuffet aan met verse broodjes, sapjes, koffie en vers gesneden vleeswaren en kaas. Ook hier komt het huiskamergevoel weer terug. Ontbijten kan namelijk lekker op de bank of aan een van de hippe tafeltjes.

Dit hotel is zeker een goede tip voor als je een dagje op stap wilt in Amsterdam. Het hotel verhuurt fietsen en het super vriendelijke personeel staat klaar om je de leukste plekjes van de stad aan te wijzen. Hotel The Neighbour's Magnolia is dus een echte aanrader voor elk soort reiziger.