Man doodsbang voor Kim Kardashian

Celebs door Vrouwen redactie

De 24-jarige Brit Mike Amess heeft een extreme fobie voor reality ster Kim Kardashian. Bij het alleen al horen van haar stem breekt de man het zweet uit en hij braakt op het moment dat hij Kim in een bikini ziet.

Zijn angst begon toen hij als 17-jarige de beroemde sekstape van Kim bekeek. Mike werd streng katholiek opgevoed en kon daarom niet accepteren dat hij homoseksueel is. Hij dacht om de een of andere reden dat het zien van de Kardashian sekstape verandering zou kunnen brengen in zijn seksuele voorkeur. Hij schrok echter zo erg van Kim's enorme derrière en de vreemde geluiden die ze maakte dat hij in tranen uitbarstte. Tegenwoordig heeft hij vrede met zijn geaardheid, maar hij is nog steeds doodsbang voor Kim.

Volgens de Mike is het leven met zijn fobie zwaar, dit omdat de Kardashian zussen op elkaar lijken en bijna dezelfde stem hebben. Hij is daarom bang om een van de zussen op tv tegen te komen. Het gaat zelfs zo ver dat hij geen bladen leest waar wel eens een foto van een van de Kardashians in zouden kunnen staan. Ook verbrak hij de relatie met zijn vriend omdat deze wel dol was op de Kardashians. Volgens Mike is het dan ook moeilijk om een homoseksuele man te vinden die niet van Kim houdt.

Bron,bron