Tip: Shopdag met Gids & High Tea

Mode & trends door Vrouwen redactie

Winkelen... Onze favoriete bezigheid - vooral sinds we weten dat je tijdens het shoppen 250 calorieën per uur verbrandt. Maar soms ken je het aanbod van de winkels in je eigen stad wel. Hoe weet je nu waar je precies moet zijn in een andere stad? Soms kun je wel wat hulp gebruiken.

Probeer in dat geval de LadyTalk Shopping Experience, waarbij je iedere maand een stad kunt ontdekken - met veel voordeel! Je wordt ontvangen tussen 10.00 en 11.00 uur met koffie en gebak. Vervolgens ontvang je een roze shopper en een shopping gids met een unieke route erin die speciaal voor de Ladytalk.nl deelneemsters is samengesteld. Langs deze route vind je veel verschillende winkels waar je deze dag een leuke korting, aardigheidje of ander voordeel ontvangt op vertoon van je gids.

's Middags is er eventueel tijd om te lunchen bij de locatie, als je dat wil. Verder zijn gedurende de hele dag leuke extra's: je kunt je mooi laten maken door de visagistes van Rimmel en de nagelstylistes van Sally Hansen. Ook kun je modeadvies ontvangen van een professionele styliste. Aan het einde van de dag sluiten we af met een gezellige High Tea. De dag duurt tot ca 17.00 uur.

Per Shopping Experience doen er gedurende vier dagen maar liefst 400 dames mee.
Een dag Shopping Experience is inclusief:

* Ontvangst met koffie, thee en gebakje
* Shoppingbag
* Shopping gids met voordelen en extra's bij zo'n 25 plaatselijke winkels
* Make-up advies van een visagiste (Rimmel)
* Hand- en nagelverzorgingsadvies van een nagelstyliste (Sally Hansen)
* Modetips van een styliste *High Tea met zoete en hartige hapjes

De eerstvolgende Shopping Experience vindt plaats in Alkmaar op 4,5,6 en 7 september. Tickets kosten € 32,50 per persoon, maar Ladytalk leden betalen slechts € 25,-. Dit is inclusief ontvangst, shopping bag, shopping gids en high tea. Lunch is optioneel bij te boeken voor € 5,-. Je kunt je hier aanmelden.

Benieuwd naar een indruk van de dag? Op de Facebookpagina van LadyTalk vind je veel leuke foto’s van eerdere Shopping Experience dagen!