Nooit meer knikken in je haar dankzij de Beautybox

Gezicht door Vrouwen redactie

In de maart editie van de Beautybox zat een wel heel bijzonder kadootje: de invisibobble, een revolutionair haarelastiek. Dit elastiek ziet eruit als een soort spiraal van plastic draad, die ervoor zorgt dat je geen gekken knikken in je haar hebt op het moment dat je je elastiek uit je haar haalt. Want wees eerlijk: dat staat toch een beetje knullig, zo’n hoek halverwege je lokken. Wij probeerden ‘m natuurlijk meteen uit voor je.

Het is even wennen aan de spiraalvorm, gewoon omdat het bij het indoen anders voelt dan een elastiekje, maar verrék wat blijft je haar goed zitten. Het plastic is wat stroever, zodat elk plukje op zijn plaats blijft. Ook in extreme omstandigheden, want Claartje probeerde de invisibobble uit tijdens een lesje bikram yoga. Zelfs tijdens de downward facing dog verschoof haar knotje geen centimeter.

Ook in de Beautybox van maart:
- Balance me, Pure Skin Face Wash (50 ml)
- Miyo, Nailed it! nagellak
- Miyo, OMG! Eyeshadow
- Lily of the Valley, showeroil
- SyNeo 5, anti-transpirant

Dit laatste product verdient ook wat extra aandacht. Syneo 5 is namelijk geen deodorant, maar een echte anti-transparant. Een deo verbloemt nare (zweet)luchtjes eigenlijk alleen maar, terwijl een anti-transparant het transpireren daadwerkelijk tegengaat. Je brengt het 's avonds aan op je oksels, gaat slapen, en zult zien dat je de volgende dag amper tot niet meer zweet. Vaarwel zomerse klotsoksels!

Lijkt het je wel wat, zo’n pakket als de Beautybox vol speciaal geselecteerde beauty-items? Deze editie is al niet meer te bestellen, maar je kunt je wel inschrijven voor de volgende box. Ga hiervoor naar Beautybox.nl. In de box van afgelopen maand zaten overigens bij andere vrouwen weer andere producten, aangezien de inhoud wordt afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren.