12 makkelijke manieren om je haar te doen

Gezicht door Vrouwen redactie

Heb jij ook wel vaker niet zo heel veel tijd voor je haar in de morgen? Je hebt weer iets te lang op snoozen gedrukt en je outfit bepalen was ook al een hele klus. Het liefst wilde je ook nog graag even gezond ontbijten en ga zo maar door. En daar ga je weer met je haar simpel, los de deur uit. Precies daarom hebben wij 12 makkelijke tips voor je haar die zo zijn gedaan - soms moet je wel eerst even (in het weekend bijvoorbeeld) een paar keer oefenen.

1. Trek een beetje losjes aan je krullen als ze uit de stijltang komen (als ze nog heet zijn dus!)


2. Super schattige staart, die je maakt door een knoop in je haar te leggen en die vast te zetten met speldjes.


3. Het geheim hoe je haar mooi de hele dag aan een kant blijft zitten: zet de onderste helft van je haar vast in een hele lage staart en kam de rest van je haar eroverheen.


4. Een schuifje, een beetje haarlak; makkelijker kan niet, en dat terwijl het zo leuk is!


5. Maak een vlechtje en ga hierover heen met de stijltang voor een rommelige watergolf.


6. Het klinkt gek, maar doe een beetje oogschaduw over je scheiding en je haar lijkt een stuk dikker. Ook goed om beginnende uitgroei te vermommen!


7. Doe een plukje haar over je elastiekje en je staart oogt opeens heel elegant. Zet het plukje dat je om je elastiekje draait vast met een speldje.


8. Het geheim van de perfect zittende paardenstaart, die lekker pront omhoog blijft staan en niet inzakt (zoals op de foto linksonder).


9. Maak je vlecht voller door het een beetje losser te trekken.


10. En dat met alleen maar schuifspeldjes! Spray je haar van te voren goed in met haarlak, zodat de schuifjes beter blijven zitten.


11. Vind jij sea salt spray iets te duur? De oplossing is simpel: maak het zelf met bruisend water en een lepel zeezout. Doe het in een plantenspuit, et voila!


12. Kleine tip! Dit doen heel veel vrouwen fout, maar de ribbelkant van een schuifspeldje moet op je hoofd rusten...

Welk kapsel ga jij proberen?