Dagboek van actrice Mounira Mansour (III)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Mounira Mansour (28) is freelance actrice en presentatrice. Ze speelde heel lang de rol van Marjana in SpangaS. Ze geniet van alle events, feestjes, premières en outfits die op haar pad komen en sinds kort blogt ze hierover op Mounira's Mansion. Mounira heeft altijd al een liefde gehad voor de wereld van haar, make-up en kleding. Ze is een pittige tante die zoals ze zelf zegt ‘gewoon een meisje uit Amsterdam West’ is. Ze is mama van zoontje Noah (3) en echtgenote van Lex. Voor Mounira is elke dag een feestje. Mevrouw Mansour is te chaotisch om een maandelijkse blog bij te houden, laat staan de data van de gebeurtenissen te onthouden. Toch heeft ze speciaal voor de lezers van Vrouwen.nl een fotodiary bij gehouden over hoe haar drukke leven er ongeveer uitziet.

Fajah Lourens organiseert elke zondagavond Sundays in Club Abe in Amsterdam. Een leuk feestje van 20.00 tot 01.00 uur. Wat mij betreft kan je als mama best eens een avondje uit. De volgende ochtend is het alleen best pittig om dan op tijd op te staan aangezien ik daarna nog naar Club Air was gegaan tot 5.00 's ochtends met de girls. Gelukkig was Lex vrij om voor Noah te zorgen dus kon ik lekker uitslapen.

Ik doe wel eens klussen voor het Holland Casino, laatst wilde mijn vriendin de spelregels opzoeken voor Roulette en toen kwam ze mij in deze filmpjes tegen, ik had ze zelf nog niet terug gezien. Ik ben getransformeerd tot deftige mevrouw met een veel te dure jurk en een degelijk kapsel.


Kim Kardashian is weer brunette, maar ik wil nog even blond blijven… Maar wel op een andere manier. Vandaag ben ik bij Rob Peetoom Salon. Mijn haar wordt aan de bovenkant donker geverfd en aan de onderkant krijg ik een blonde ‘Ombre’ aangemeten. I love it en heb er even snel over geblogd!


Tegenwoordig vind ik het leuk om mooie plaatjes te maken. Het maakt je leven gewoon mooier als je niet je muesli zomaar in een bakje kwakt, maar het met beleid doet. Lekker en gezond met al die zaden erbij.


Über-papa en multitalent Jan Heemskerk (je weet wel:Meneer FHM ) heeft elke vrijdag een radioprogramma op Werken.FM. Vandaag was ik bij hem in de studio om te praten over mijn ambities, doelen, mezelf zijn en natuurlijk ging het ook uitgebreid over Mounira's Mansion.


Ik heb een fotoshoot voor Mounira's Mansion. We doen de LadyGaga Look. Wat je op de foto niet kunt zien is dat ik op een hoog platform stond. Daar mocht ik niet te lang op staan want, de grond kon doorzakken..! Say Cheese!!!


Tamara Elbaz heeft me uitgenodigd om de Size Zero behandeling te reviewen. Hier zit ik dan, ingepakt in een apparaat dat mij belooft om centimeters te verliezen. Check m’n verslag als je wilt weten of het echt werkt.


Ik ben zo blij. Ik vind Kim Kotter dus echt een super mooie vrouw en ze is altijd heel lief als ik haar tegenkom op eenevent. Zo’n lekker accentje ook, ik hou d’r van. Vandaag vind ik haar comment op mijn outfit in de mail. Tnx Kim!



Ik zit in de haar en make-up want ik heb een shoot voor bij een interview. In mijn hoofd ben ik er niet helemaal bij want Lex is bijna jarig. In het geheim ben ik al maanden bezig om een verassingsreis naar Bali te plannen. Mijn man wordt 30 en ik wil hem een onvergetelijke verjaardag bezorgen. Om het mezelf en iedereen in het complot extra, extra moeilijk te maken heb ik besloten om een surpriseparty en –reis te organiseren.


Mijn laatste werkdag is aangebroken. Vandaag doen we de Beyonce Shoot . Ik kan gewoon niet geloven dat ik over 2 dagen op Bali zit. Ik kan het aan niemand vertellen. Ook niet van de surprise party. Het is wel moeilijk om alles geheim te houden. Ik probeer me dus maar zo goed mogelijk te focussen op de shoot.


Ik kan het gewoon niet geloven. Precies -net voor het surprise weekend begint en we dus naar Bali gaan- moet ik nog auditie doen voor Xite. Gelukkig is het online. Nou ja… gelukkig? Nu kan de hele wereld dus meekijken. Ik wil dit soort dingen graag perfect doen, maar ik heb geen tijd om me voor te bereiden. Check hier het resultaat op mijn instagram (inmiddels heb ik al meerdere filmpjes opgenomen voor Xite). Likes zijn hard nodig! Want ik loop achter!


De avond van de surprise party. Ik heb Lex wijs gemaakt dat ik een award moest uitreiken aan een dj in de Jimmy Woo om 01.00 uur ’s nachts. Wat hij niet weet is dat ik daar een tafel heb geregeld en dat al onze closest friends daar op hem zitten te wachten. Bij de deur van de Jimmy gaat het nog bijna mis. De doorbitch bij de deur zegt: ‘O ja, jullie zijn de laatste twee. De rest is al binnen.’ Op dat moment ben ik zo boos!! Maar gelukkig heeft Lex, die nota bene naast me staat, niets gehoord. We gaan naar binnen, via de app weet ik waar iedereen zit, en als we er bijna zijn zet ik mijn camera aan om Lex z’n gezicht te filmen (heb even geduld met het filmpje ik wist niet precies waar ze zaten, dus het duurt even voor ik ze gevonden heb).


We gaan nu dan eindelijk op vakantie. Lex weet nog steeds van niets, we gaan zogenaamd op Schiphol eten. Nu is dat in ons geval niet zo gek. Op Schiphol heb je het Panorama Restaurant, daar kun je naar vliegtuigen kijken en ze hebben er een indoor speeltuin. Ideaal als je rustig wilt eten en je kunt je kind laten spelen. Wij komen hier vaker, dus het is niet verdacht. Lex zijn broer zit in het complot, we hadden afgesproken dat hij binnen zou komen met de koffers. Check hier het filmpje.

Tot volgende maand! Dan laat ik jullie weten hoe het was op Bali en in Singapore.

PS. Als iets dikgedrukt staat in mijn diary, dan hoort er een blog bij, just klick it!