Tip: Op pad met Max

Reizen door Vrouwen redactie

Heb je eindelijk de tijd om een weekendje weg te gaan, weet je niet waar je heen moet. Of wat je moet gaan doen op dat leuke dagje uit met vriendinnen. Wij willen iemand aan je voorstellen die dat wel weet: Max. Of je nu een reis wilt boeken, een leuke shoproute wil ontdekken in een nieuwe stad, of benieuwd bent welke spa het best past bij jou en je lover - Max weet het.

Best handig om een maatje te hebben dat de leukste bestemmingen voor je uitzoekt en de beste deals voor je selecteert. Geef toe: als je zelf aan het googlen slaat zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Als je tot de vriendengroep van Max behoort krijg je de coolste tips gewoon vanzelf binnen. Dat betekent overigens niet altijd dat het goedkoop is, want Max selecteert alleen de tofste bestemmingen. Word lid van de vriendengroep door in te loggen op gowithMax.nl en blijf op de hoogte!

Het is onze nieuwe beste vriend, die Max, gewoon omdat we graag zoveel mogelijk mooie plekken zien in het leven. Of je nu naar Kenia gaat of naar Vlieland. Kom jij ook bij de vriendengroep?