WTF: Vrouw verslaafd aan zwanger zijn

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Zwanger zijn: sommige vrouwen noemen het de mooiste fase van hun leven, anderen vinden het verschrikkelijk. Tara Sawyer uit Groot-Brittannië is echter dól op zwanger zijn. Ze noemt het zelfs een verslaving. Tara heeft zelf vier kinderen en is al drie keer draagmoeder geweest voor stellen die zelf geen kinderen konden krijgen.

Tara hoeft zelf geen groter gezin, maar helpt graag anderen met hun kinderwens. Ze zegt zelfs door te willen gaan met haar functie als draagmoeder 'tot haar baarmoeder eruit valt'. Draagmoeder zijn doet ze helemaal gratis, dus de toekomstige ouders van de baby hoeven niets te betalen ook al is dat wettelijk wel verplicht. De afgelopen twee jaar is ze draagmoeder geweest van drie baby’s. Het gaat zelfs zo ver dat Tara twee weken na haar laatste bevalling al begon met het plannen van haar volgende zwangerschap. Ze hoopt dan ook aan het einde van het jaar weer zwanger te zijn. Tara zegt dat ondanks alle zwangerschappen haar lichaam in een betere conditie is dan toen ze nog geen kinderen had.

Het klinkt natuurlijk allemaal extreem, maar laten we niet vergeten hoe gelukkig deze vrouw ongewild kindloze stellen maakt.

Bron