Favoriete Bikini's

Mode & trends door Vrouwen redactie

Bikini's zijn er in zo veel verschillende typen, vormen en modellen dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. Welk model bikinitop is ideaal als je graag beach volleybal speelt? Wat voor broekje moet je aanschaffen als je soms je buik wil verdoezelen, en soms juist je heupen? Een spoedcursus.

Voor dit artikel gebruiken we de bikinimodellen van Silk & Beach, vanwege de uitgebreide collectie en ideale pasvorm. De filosofie van Silk & Beach is dat je pas echt geniet van een bikini als deze je echt goed past. Alle bikini's zijn dan ook gemaakt van speciale Italiaanse stof die snel droogt en (hulde!) niet rimpelt - ook niet na 10 keer wassen.

St. Tropez top & St. Barth's bottom

De klassieke bandeau top St. Tropez ademt filmster glamour. Het model is multifunctioneel: je kunt de bandjes achter je rug knopen voor een strapless bandeau top, samenknopen tot een grote strip aan de voorkant, of dragen in je nek zoals op de foto.

Het grote voordeel van het St. Barth's broekje is de verstelbare band, die maar op één punt vastzit aan het broekje en zowel naar boven als naar beneden gevouwen kan worden. Wil je een opgezwollen buikje verbergen? Vouw de band omhoog en creëer een taillebroekje. Liever je heupen bedekken? Vouw 'm naar beneden. Geniaal!


Bora Bora top & Bondi Beach bottom

Hierboven zie je de Bora Bora bikini top, die een perfect decolleté boetseert uit elk paar borsten. De cups zijn verstevigd en gevuld en geven je borstpartij een boost op de juiste plekken. Het model is uniek dankzij de ring in het midden.

Het Bondi Beach bikinibroekje is een 'Bond Girl' klassieker (inderdaad, zoals ze te zien zijn in de beroemde James Bond-films). Het broekje is medium hoog, zodat er precies genoeg bedekt wordt. Je kunt zelf een riem kiezen om je bikini af te stylen.


Capri top & Wild Coast bottom

De Capri is ideaal voor vrouwen met een kleine boezem, maar kan ook gedragen worden door vrouwen met grotere borsten. De cups zijn zorgvuldig vormgegeven waardoor ze je borsten ondersteunen. Kies voor een exemplaar met studs, zoals hierboven of ga voor de broidery anglaise in de suede look.


Ipanema top & Wild coast bottom

De klassieke triangel top heet Ipanema en doet het goed bij vrouwen met kleine of medium grote borsten. Je kunt de Ipanema dragen met een kleine pad in de cups, maar deze ook verwijderen als je ze niet nodig hebt.

In deze suede look kun je ook kiezen voor een Ibiza broekje dat laag in de heupen zit en verstelbare bandjes heeft.


Laguna beach top & Ibiza bottom

Sportief en modieus, voor vrouwen met medium grote tot grote borsten. De Laguna top kan met of zonder pads in de cups gedragen worden. Het model houdt alles stevig op zijn plaats, wat deze bikini zeer geschikt maakt voor een potje beach volleybal.


Kijk voor nog meer informatie over alle modellen op de website van Silk & Beach