10 Handige tips voor de stranddagen

Reizen door Vrouwen redactie

Met deze heerlijke warme dagen krijgen we natuurlijk ontzettende strandkriebels. Het strand is zo ontzettend leuk om lekker te bruinen of te relaxen met vrienden, je liefje, ga zo maar door. Maar er zijn helaas ook wel een paar nadelen te verzinnen zoals zand tussen je tenen, je billen, je handen, je iPhone, ARHG. Wij hebben 10 tips zodat jij zomer 2014 op het strand beter doorkomt. That’s what we are for.

Tip 1. Ben jij wel eens bang dat je spullen worden gestolen terwijl jullie de zee in gaan? Maak een oude fles zonnebrandcrème schoon en stop hier je waardevolle spullen in! Niemand zal immers een fles zonnebrandcrème gaan stelen…

Tip 2. Het klinkt gek, maar gebruik babypoeder om het zand gemakkelijk van je af te krijgen voordat je de auto in stapt. Het zand valt er zo meteen van af.

Tip 3. Stop je iPhone in een diepvrieszakje om het te beschermen van het zand. Je kan de touch screen gewoon nog gebruiken.

Tip 4: Als er water in je oren zit moet je even een ballon opblazen, geen grapje!

Tip 5. Zijn je slippers kapot gegaan bij je dikke teen? Zoals alllltijd? Om hem tijdelijk te redden kun je gebruik maken van een lipje wat om het brood altijd zit.

Tip 6. Je geld veilig en waterproof opbergen? Maak een oude labello schoon en rol je geld op!

Tip 7. Draai je stuur om voordat je de auto uitstapt. Zo bespaar je verbrande handen als je weg wilt rijden later die dag!

Tip 8. Ga crea bea om met je handdoek en naai wat vakjes voor je spullen die niet onder het zand moeten komen in de eerste beste minuut dat jij daar ligt!

Tip 9. Neem een dekbedovertrek mee om een geniaal plekje af te bakenen waar jij kan zonnen.

Tip 10. Als je, je spullen ECHT goed wilt beschermen voor diefstal en het lijkt je een grappig idee, dan kun je ze ook altijd in een luier rollen. Geen mens die een luier meeneemt voor de lol!

bron bron bron