Hoe gaat het met Micky’s Mii in Tomodachi?

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Hoi mede-gamers! Vorige keer schreef ik over de beginfase in het spel Tomodachi Life op de Nintendo 3DS. Hier vertelde ik jullie hoe makkelijk het is om een eigen Mii te ontwerpen en hoe ik zelfs mijn hele familie kon toevoegen in het spel. Inmiddels speel ik elke dag, voordat ik naar bed ga. En eigenlijk ook als ik wakker word, of tijdens reclames op televisie.

Micky's Mii. Wat vinden jullie van het kekke behangetje in haar appartement?

Nu zijn mijn Mii’s ondertussen wel gewend op mijn eilandje. En dat betekent dus ook dat ze contact met elkaar gaan zoeken! Vaak als ik even bij mijn Mii’s ga kijken zijn ze druk bezig om met elkaar te praten, spelen of dansen. En soms bloeit er iets bijzonders op tussen twee Mii's. Zo kon mijn eigen look-a-like Mii geen genoeg krijgen van haar buurman Harrie (Lees: blauw haar, wallen en vlaggenstok)… Eeehh oke! Als mijn Mii daar erg gelukkig van wordt heb ik daar geen problemen mee. Maar tot overmaat van ramp heeft bovenbuurvrouw Annie het ook gemunt op womanizer Harrie. En waar mijn Mii haar liefde verklaarde aan Harrie door middel van een kopje koffie in een café, gaf Annie hem een heuse serenade aan het strand. Harrie gaf dan toch al snel de voorkeur aan de zingende bovenbuurvrouw, met als resultaat dat mijn arme Mii met een gebroken hart zit. *Zucht*, mannen!

Een dag na de serenade van mijn buurvrouw is Harry (jep, hij heeft blauw haar) ineens samen met Jilly. Womanizer!

Gelukkig biedt de wereld van Tomodachi Life genoeg afleiding voor mijn verdrietige Mii, zo kan ze zich vermaken in het pretpark of gaat ze met vrienden naar het park. Annie en Harrie, en Jilly en Harrie is ze vast binnen no-time vergeten. En zo niet, dan geef ik haar gewoon ijs en ander comfort food totdat ze weer gelukkig is. Ook heb ik Vrouwen.nl's Claartje toegevoegd aan mijn spel. Leuk detail: ze is nieuwslezeres en houdt van twerken, maar niet noodzakelijkerwijs tegelijkertijd.

Oh, ik heb ook een vraag voor jullie: Wie willen jullie graag terugzien op mijn eiland in Tomodachi Life? Het kan Leonardo diCaprio zijn, maar ook Mister Bean. Wie moet ik toevoegen? Help me out here!

Mijn Mii Micky eet noodles in Tomodachi Life.


- Dit is een advertorial -