50 Tinten Grijs

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Een wereldwijde bestseller - het kan je niet ontgaan zijn. Over heel de wereld staan (getrouwde) vrouwen in de rij voor de boekhandels om een exemplaar te bemachtigen. 50 Tinten Grijs is het eerst boek van de Vijftig Tinten-trilogie, de erotische romans geschreven door E.L. James. Er zijn van de trilogie 10 miljoen exemplaren verkocht in slechts zes weken. Universal Pictures heeft onlangs de filmrechten gekocht. Het is nog onbekend welke acteurs er te zien zullen zijn in de film.

Het verhaal: Voor haar studie interviewt Anastasia Steel de jonge, succesvolle Christian Grey. De 21-jarige studente vindt hem erg aantrekkelijk, maar aan de andere kant vind ze Christian ook een beetje intimiderend over komen. Toch lukt het haar niet om Grey uit haar gedachte te krijgen. Ze wordt verliefd op de knappe miljarder en hij laat haar kennis maken met sadomasochisme. Er is echter wel een probleem. Ana wil meer van Christian dan alleen seks, hij wil alleen seks...

Ben je heel nieuwsgierig geworden? Luister dan naar Ellen deGeneres, die enkele fragmenten voorleest uit het boek. Ellen was gevraagd om de audio versie van het boek op te nemen, maar dit verliep niet geheel volgens plan.