Maffe Japanse Beauty Gadgets

Gezicht door Vrouwen redactie

Japan is goed in het ontwerpen van rare gadgets. Er zijn er veel. Heel veel. Maar deze twee spannen toch echt de kroon. Maak kennis met de (1) Houreisen Face Exercise Mask en de (2) Eye Slack Haruka.

(1) De Houreisen Face Exercise Mask is niet goedkoop, met een prijskaartje van zo'n 80 euro. Wat het doet? Als je het masker tien minuten per dag draagt lift het je hangende wangen zonder dat je een operatie ondergaat. Je hoeft het masker alleen maar te dragen en je mond 10 minuten lang open en dicht doen. Wie wil dat nou niet? Of het echt werkt is niet bekend, maar wat maakt het uit. Je krijgt er ongetwijfeld bijzonder gespierde kaken van.

(2) Dan de Eye Slack Haruka. Deze gadget zorgt ervoor dat je wallen verdwijnen. In theorie, want ook van deze gadget is het niet zeker of het daadwerkelijk werkt. Dit apparaat is nog duurder dan het masker en kost meer dan 100 euro. Maar ja, je hoeft geen operatie te ondergaan. Het idee is dat de roze apparaatjes via hitte, vibraties en elektronische stimulaties je wallen verminderen.

Bron