7 Tassen die Elke Vrouw Moet Hebben

Mode & trends door Vrouwen redactie

Er zijn veel verschillende tassen, voor heel veel verschillende gelegenheden. De perfecte tas vinden is dan ook niet altijd even makkelijk. De beste oplossing is om verschillende tassen te hebben. Daarom verzamelden we 7 tassen voor je die elke vrouw zou moeten hebben.

1. De elke-dag-tas
De perfecte ‘elke-dag-tas’ is moeilijk te vinden, maar wel degene die je het vaakst wilt gebruiken. Alle broodnodige dagelijkse dingen (en meer…) moeten erin passen en hij moet bij zoveel mogelijk verschillende outfits passen.


2. De elegante avond tas
Deze tas is perfect voor een speciale gelegenheid. Het maakt niet uit welke kleur hij is, als het maar bij je outfit past. Een clutch is een elegant voorbeeld van een avondtas.


3. De oversized clutch
Dit is echt een musthave van nu. Het is dan ook echt een modieus alternatief voor de handtas. Even stylish als de clutch, maar dan een tikkie praktischer (want ruimer).


4. Het kleine tasje
Heb je het idee dat je veel teveel mee sjouwt in je handtas? Dan is dit tasje de oplossing. In dit kleine tasje past echt alleen het hoogst noodzakelijke. Geen extra gewicht meer meenemen… Goed voor je rug!


5. De ‘slordige’ tas
Op een stijlvolle manier gekleed gaan, maar geen zin in allemaal chique kledingstukken en accessoires? Bij een nonchalante look past deze slordige, maar toch fashionable tas goed. Met deze tas geef je je outfit een koele, maar toch modieuze look. Je vindt 'm bij vintage winkels.


6. De canvas tas
Deze tassen zijn ontzettend handig als je even naar de winkel gaat voor een paar boodschappen. Je hoeft niet meer met lelijke plastic boodschappentassen over straat, maar maakt de blits met deze nonchalante canvas tas.


7. De weekendtas
De laatste musthave der tassen is de weekendtas. Zeker voor vrouwen die veel reizen. Wie onderweg is heeft veel ruimte nodig in haar tas, die bovendien stevig moet zijn. Zeg nou zelf, zo'n trolley van hard plastic is toch stukken minder aantrekkelijk dan een weekendtas zoals hieronder?

Bron