5 Tips: Verberg je Buikje

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Iedereen heeft een ander lichaam en figuur. De een heeft een opvallende neus, de ander heeft brede heupen en weer een ander heeft een buikje. Niks mis mee! Maar met het huidige schoonheidsideaal willen veel vrouwen liever dat hun buikje niet zo zichtbaar is. Dat kan! Wie zich slim kleedt komt een heel eind.

1. Draag een blazer
Als je een blazer draagt kun je een opbollend buikje goed verbergen, zeker als het jasje een goede taille heeft. De truc is dat je de goede maat hebt in plaats van een hangende, veel te grote blazer.


2. Draag donkere kleuren
Het is geen geheim dat donkere kleuren afkleden. Waar een effen wit shirt een buikje vooral benadrukt, lijkt een donker shirt het vooral te verhullen. Gebruik die kennis!


3. Draag een hoge taille
Een laagzittende broek kan ervoor zorgen dat je de zogeheten 'muffin top' en ‘lovehandles’ krijgt. En dat ziet er niet heel flatterend uit. Draag een broek met een hogere taille om te zorgen dat deze uitstulpingen bij buik en heupen niet meer zichtbaar zijn.


4. Denk twee keer na voor je een riem om doet
Een tailleriempje een goed idee? Denk daar nog maar een keer over na… Die riem vestigt juist de aandacht op je buik. Probeerde je dat niet juist te vermijden?


5. Draag corrigerend ondergoed
Het is niet het meest sexy wat je kunt dragen - hoewel er tegenwoordig steeds meer verleidelijke varianten op de markt komen - maar het werkt wel. Een strak badpak-achtig model corrigerend ondergoed drukt je buik plat zodat deze onzichtbaar is onder een strakke jurk.

Bron
Foto's