Schrijf je in en maak kans op een Sephora beautypakket t.w.v. €250,-!

Gezicht door Vrouwen redactie

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en de laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor de Sephora nieuwsbrief en maak kans op een beautypakket t.w.v. € 250,- Meld je snel hieronder aan!

Ontdek nu de speciale Kerstcollectie van Sephora.nl, met de gigantische Sephora make-up Blockbuster (€49,95) met o.a. 64 waterproof oogschaduws, 12 crème eyeliners en 48 lipglosses. Liever lekker uitgebreid badderen? Kies dan voor het Sephora Premium assortiment Bath (€25,95). Of omhul jezelf met de geur van Chich Guimauve met een bodylotion, douchegel, bodyscrub en een speciale douchespons. Onze favoriet is de Sephora Nail Polish set (€24,50) met 4 feestelijke kleuren een een glitter topcoat. Bring on the glitter!

Ook hebberigmakend zijn de Capsules Cube (€14,00), Sephora Gloss Set (€29,90) en MicroSmooth Baked Palette (€39,40)!


Als jij je als Vrouwen.nl-lezeres nu inschrijft voor de Sephora nieuwsbrief dan maak je direct kans op een beautypakket ter waarde van €250,-. Dit pakket wordt verloot onder de nieuwe nieuwsbrief leden die zich via Vrouwen.nl hebben aangemeld.

Geloof ons, dit pakket wil je winnen! Dit zit er namelijk in:

- Sephora Ultimate moisture kit (Ultimate moisture serum 30 ml en Crème légère très hydratante 50 ml)
- Sephora Chic Guimauve bodylotion 190 ml - Limited edition
- Sephora Fleur de coton body scrub 140 ml
- Sephora Exfoliating face disc
- Sephora Slimming and firming soft gel 470 ml
- Sephora 3 toilettasjes - speciale Kersteditie
- Sephora Sparkling metalic eyeshadow
- Sephora longlasting eyeliner
- DVF Love Diane Eau de Parfum 30 ml
- Too Faced - Natural at Night eye shadow collection
- Benefit Browzings - Brow shaping kit
- Make up for ever - High Definition Foundation 30 ml

Kun je niet wachten om al dit beauty moois uit te proberen? Ga dan naar één van de Sephora winkels, te vinden op de begane grond van V&D in Almere, Amstelveen, Breda, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Haarlem, Hilversum, Leidschendam, Maastricht, Roermond, Rotterdam en Utrecht. Vergeet niet om Sephora te liken op Facebook en ontdek bovendien alle actuele aanbiedingen of de dichtsbijzijnde vestiging in jouw buurt op Sephora.nl