Editor's Choice: TopVintage

Mode & trends door Vrouwen redactie

In de Editor's Choice kijken vijf hoofdredactrices van EEN media naar bekende en minder bekende webshops. Deze eerste aflevering van Editor's Choice speuren de dames het volledige assortiment van TopVintage na, op zoek naar de meest interessante items. Wat zijn de favoriete producten uit deze webshop van de hoofdredactrices?



Claartje, hoofdredactrice Vrouwen.nl

Keuze: Pinup Couture 50s Betty Black Cherry badpak
"Met dit badpak in de kast hoef ik me tijdens de feestdagen niet in te houden en kan ik heerlijk bunkeren. Mocht ik me namelijk in zwemkleding moeten vertonen, dan verbergt dit kersenpakje alle ongewenste kwabben en flubbers. Los daarvan ben ik een sucker voor jaren 50 accessoires, dus dit speelpakje pas perfect in mijn collectie."





Esmée, hoofdredactrice Fashionscene.nl
Keuze: Luipaard armband
"Ik ben dol op luipaard. Print of (afbeeldingen van) koppen, het kan mij niet wild genoeg. Deze armband is helemaal mijn smaak. Ik zou hem als enige sierraad dragen, want je moet met dit soort items wel oppassen dat het niet té wordt!"





Debbie, hoofdredactrice Beautyscene.nl
Keuze: Zwarte peplum dress voor mooie curves
"Peplum...ik loop een beetje achter geloof ik, maar ik heb nog geen enkel kledingstuk met het bekende schootje. De perfecte peplum dress vinden was nog niet zo simpel, zeker niet als je iets zoekt met een beetje decolleté. Maar ik heb mijn favoriet gevonden: zwart, een mooie halslijn, aansluitend en met een half mouwtje, perfect voor een avondje "on the town"! Rode lippen & strakke eyeliner zijn een must!"





Karin, hoofdredactrice Ze.nl
Keuze: Groene pencil dress
"Het was moeilijk kiezen tussen alle prachtige vintage looking jurkjes, pumps en broeken, maar mijn favoriet bij Topvintage is tóch deze groene pencil dress. Heel hip, maar ook vintage dankzij de mooie kleur en classy details. Lekker opvallend, perfect voor op een feestje en gewoon supersexy en vrouwelijk: helemaal mijn smaak!





Danique, hoofdredactrice Girlscene.nl
Keuze: Nerd bril
"De nerd bril, you either like it or you don't. Ik ben een groot fan van de nerd bril en vooral deze met een kekke tortoise print! Naast dit superstylish en typisch jaren 50 old-school model met kunststof glazen zonder sterkte, is hij ook nog eens goed betaalbaar: € 9,95. De perfecte finishing touch voor je retro-outfit!"


Wat is jouw favoriet?