Oh no! Dit Temptation Island-koppel zet punt achter 10-jarige relatie

Media door Alyssa

Het leek alsof ze alles aankonden na hun avontuur op Temptation Island Love or Leave in 2022. Toch valt het doek na ruim tien jaar een relatie te hebben gehad nu voor Maris en Ivo. Het nieuws komt als een verrassing, zeker nadat het koppel onlangs nog samen naar Bali verhuisde.

Alleen terugkomen 

Op Instagram deelt Maris vandaag een video waarop te zien is dat ze in haar eentje met haar koffer op Schiphol aankomt. Bij de video deelt ze de volgende woorden: "Wanneer je samen naar Bali verhuist, maar na vier maanden alleen terugkomt." Au! De reden voor de breuk is op dit moment nog niet duidelijk.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Rooskleurig 

Niet lang geleden leek het nog rooskleurig te zijn tussen Maris en Ivo, zo vertelde Maris zelf onlangs aan Realitea. "Onze relatie is gewoon echt heel erg leuk en ik vind hem echt heel leuk. Maar stel je voor dat hij tijdens het uitgaan iemand tegenkomt, dan mag dat. En als ik iemand tegenkom die ik even leuk vind, dan is dat ook leuk," vertelde Maris destijds. Toch is het nu stukgelopen tussen hen beiden.

Na Temptation Island toch tien jaar samen

Een jaar geleden vierden Ivo en Maris hun tienjarig jubileum en in een interview met Grazia sprak Maris vol lof over hun relatie. "Het gaat nu weer heel goed gelukkig. Temptation Island was wel heftig. Het was vooral een gekke periode na de opnames", legde ze uit. Ondanks de uitdagingen van het realityprogramma, slaagden ze erin elkaar opnieuw te vinden en werden ze weer helemaal verliefd op elkaar. Maar als we de video van Maris mogen geloven, is de liefde tussen de twee dan toch écht voorbij.