5 Leuke en Goedkope Activiteiten - Deel 2

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Al eerder schreven we over leuke en goedkope dingen die je met je vrienden kunt doen. Hier zijn nog meer tips voor toffe en originele uitjes.


1. Zoek leuke DIY’s
Op internet kun je heel veel leuke do it yourselfs vinden. Ook hier op vrouwen.nl. Pimp bijvoorbeeld een oude trui, maak zelf een kraag met parels of geef je hakken een ander kleurtje.

2. Ga wandelen
Wandelen suf? Helemaal niet! Gezellig met een paar vriendinnen een blokje om. Tijd om bij te kletsen en te genieten van de natuur (of stad, of mensen) om je heen.

3. Houd een beautymiddagje
Ga lekker met een stel vriendinnen tutten. Nu het toch gezellig is heb je ook wel tijd om je huid een extraatje te geven… Doe lekker een maskertje op en verwen jezelf!

4. Ga budgetshoppen
Shoppen hoeft niet duur te zijn! Zoek naar dat ene leuke item in die goedkopere winkel. Heb je echt niet zoveel geld? Geef jezelf dan een limiet. En… koop alleen dingen die je ook echt nodig hebt of ook daadwerkelijk gaat dragen.

5. Picknicken
Ga met een stel vriendinnen ouderwets picknicken. Laat iedereen wat lekkers meenemen en geniet ervan. Om geen extra geld uit te hoeven geven kun je je kliekjes meenemen of deze verwerken in bijvoorbeeld een quiche. Lekker, handig en goedkoop!


Bron & Foto's.