Cheryl Cole’s billentattoo

Celebs door Vrouwen redactie

Wij hadden het even gemist, maar British sweetheart Cheryl Cole heeft een bijzonder opzienbare tatoeage laten zetten. Het gigantische werk beslaat haar volledige derrière en onderrug en bestaat uit vier grote Engelse rozen die in het rood en zwart zijn uitgevoerd. Ze heeft de tattoo over een periode van ruim zeven maanden laten zetten, en loopt er dus al even mee rond. De plotselinge aandacht komt door een foto van tatoeerder Nikko Hurtado, die een foto van de Engelse rozen op zijn Instagrampagina plaatste.

Cheryl heeft bevestigd dat het haar billen zijn die we zien op de foto, maar wil verder niet reageren op opmerkingen over de tattoo. Begrijpelijk, want ze kreeg via sociale media behoorlijk wat rotzooi naar haar hoofd (of billen?) geslingerd. Toch waren er ook een aantal positieve reacties, van o.a. een Britse soapster die naar Cheryl twitterde: ‘Not gonna lie I actually heart @CherylCole new tattoo! #dontcare X.’ Het blijft natuurlijk haar eigen lichaam, maar we zijn stiekem wel blij dat ze heeft aangegeven voorlopig niet aan andere tattoos moet denken. ‘No just the big one will do!’ twitterde ze deze week.

Op de rode loper in Cannes in mei was er niets te zien van haar tatoeage. Hoewel we eigenlijk vinden dat Cheryl’s biltattoo haar eigen zaak is, zijn we toch benieuwd: kun jij de Engelse rozen op haar billen waarderen?

Foto's via Instagram, Reporters.