10 Dingen die mannen onaantrekkelijk vinden

Lifestyle door Mariëlle

Wij kijken dan misschien wel met voldoening naar ons spiegelbeeld nadat we ons gezicht hebben geplamuurd en elke porie hebben gedicht, mannen denken daar echt anders over. Niet dat ze vrouwen überhaupt begrijpen, maar er zijn wat dingen waar ze echt geen begrip voor op kunnen brengen en die je maar beter kunt laten als je een man aan de haak wilt slaan.


1. Ingewikkelde kapsels. 1) Dat snappen ze niet en 2) omdat ze het ook wel lekker vinden om eens door jouw haar te gaan. Dat gaat een stuk moeilijker als jij je coupe aan elkaar hebt geplakt met gels en lakjes.


2. Heel voorspelbaar, maar een plamuurlaag wordt ook niet gewaardeerd door het andere geslacht. Hoe vaak moeten we dat nog zeggen? Ga toch eens op zoek naar een fatsoenlijke foundation of laat het achterwege. Je kunt beter wat meer knaken neertellen dan voor schut lopen. Ja toch?


3. Glitterende en glanzende oogleden. Voor de man hoeft het niet. Tenzij het er rete natuurlijk uitziet. Maar dat is vaak niet het geval. Meestal resulteren dit soort looks in het Drag Queen-effect. Waar natuurlijk helemaal niks mis mee is als je een Drag Queen bént.


4. Samengeklonterde wimpers door een overdosis mascara. Yuk, dat vinden vrouwen trouwens ook niet aantrekkelijk, dus kap er eens mee.


5. Mannen houden van een goede verzorging. Daar horen perfecte glad geschoren benen ook bij. De volgende keer als je denkt: "mwah, kan ermee door, je ziet de haartjes alleen als de zon erop schijnt" besteed dan de denktijd aan een scheerbeurt want hij vindt stoppels echt onaantrekkelijk. Tenzij hij een of andere rare fetisj heeft, dan moet je het lekker laten staan meid.


6. Deze hadden we niet zien aankomen, maar sluit wel naadloos aan bij het vorige punt goede verzorging: mannen houden niet van een droge huid. Dat is namelijk niet fijn om aan te raken. Nog meer reden om af en toe wat me-time in te lassen.


7. Met een stinkende adem en gele tanden hoef je bij hem niet aan te komen. Laat die knoflook nou toch eens staan joh!


8. Lipliner die veel te veel opvalt. Mannen denken eigenlijk dat ze lipliner sowieso onaantrekkelijk vinden, omdat ze meteen denken aan zo'n overdreven lijn om je clownsmondje. Wanneer je het goed aanpakt, zodat het niet opvalt is het geen probleem.


9. Te veel parfum. Een lekker geurtje is altijd welkom. Maar het is niet de bedoeling dat hij misselijk wordt als hij jou wilt kussen. Dan stopt hij daar rap mee, let maar op.


10. Doe heel veel moeite, maar laat dat vooral niet opvallen. Mannen vinden het namelijk niet zo aantrekkelijk als het too obvious is dat jij heel veel moeite voor je uiterlijk doet. Je kunt best veel make-up dragen, maar het moet eruit zijn alsof moeder natuur jou zo heeft achtergelaten op deze aardbol.


Bron