13 Redenen waarom je geen getrouwde man moet daten

Lifestyle door Mariëlle

Daar lig je dan in je nieuwe lingeriesetje op bed, klaar om besprongen te worden. De minuten tikken door. Een half uur te laat. Drie kwartier te laat. Een uur te laat. Je kijkt op je telefoon... er kon nog geen sms'je vanaf. Hier baal je zo van. Als hij het nu nog probeert om langs te komen dan wurg je hem. Hij mag het uitzoeken. Deze keer echt. Maar je knikt alweer door je knieën als hij precies een uur en drie kwartier na de afgesproken tijd op je raam tikt. Je laat hem binnen. Dan had je maar geen getrouwde man moeten daten.

1. Het komt net te vaak voor dat jij mooi loopt te zijn in je nieuwe outfitje -klaar voor de start- en dan word je weer aan de kant gezet omdat het hem even niet lukt om weg te sneaken.

2. Jij blijft altijd nummer twee.

3. Jij wordt ALTIJD voorgesteld als iemand die je niet bent (en al helemaal niet wilt zijn!), zoals zijn nichtje, de babysitter, dat soort flauwekul.

4. Jij voelt je altijd gefrustreerd.

5. Jij bent altijd beter dan hij je behandelt.

6. Je loopt een risico: begint een relatie met vreemdgaan, dan is de kans groot dat hij ook zo eindigt.

7. Je martelt jezelf met de gedachte dat hij elke avond weer bij haar in bed kruipt.

8. Jij zit alleen maar te wachten op het moment waarop hij zijn vrouw verlaat. Maar dat moment gaat waarschijnlijk nooit komen. Zeker als hij kinderen heeft.

9. Je kunt het niet eens eventjes bellen als je een rotdag hebt. Ook niet als het te maken heeft met hem. En iets met zijn vrouw en dat hij nog steeds niet elke morgen naast jou wakker wordt.

10. Je mag ook heel veel andere dingen niet. Zoals spontane cadeautjes voor hem kopen. Verrassingen voor het organiseren. Zijn ondergoed wassen. Er is niets wat je liever doet dan zijn ondergoed wassen.

11. Om nog maar te zwijgen over verjaardagen en feestdagen. Die vieren jullie dus nooit samen. Of erger: die vieren jullie nooit.

12. Als jullie een date hebben doen jullie eigenlijk nooit gewone-mensen-dingen. Jullie gaan wel een dineren of naar de film. Maar er komt altijd seks bij kijken. Dat is eigenlijk het voornaamste onderdeel in jullie relatie. Als je dan een keer zit te chillen op de bank dan kan dat alleen maar na een creatief potje bedgymnastiek.

13. Jij moet altijd het geklaag over zijn vrouw aanhoren.

13 punten, want 13 is een ongeluksgetal. 13 brengt ongeluk. Getrouwde mannen brengen ongeluk.


Bron
Beeld: ThinkStock