WTF journaal van donderdag 29 oktober

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momenten van vandaag: een vrouw die met haar man in relatietherapie gaat, omdat hij haar poep wil eten; schaamhaar laten staan is hygiënischer dan scheren en een docente tekent een enorme pik op de schoolopdracht van haar leerling.


Vriend wil niet stoppen met het eten van vriendin's poep
Het WTF journaal staat garant voor rare dingen. Maar zó raar zie je ze niet vaak. De hoofdrolspeler in dit verhaal wilde namelijk met haar vriend in relatietherapie omdat hij wilde dat zij voor hem ging poepen! Dat vond hij sexy. Ze waren al extreem in hun relatie en na een jaar zag de vriend het moment om zijn vriendin te vragen of ze voor hem wilde poepen. Dit wilde ze eigenlijk niet, maar omdat ze zoveel van hem houdt, en hij het zo graag wil, deed ze het. Daarna hadden ze ongelooflijke seks, wat dan weer een voordeel was. Maar daar bleef het niet bij. Hij ging ook aan haar poep likken en nu eet hij het zelfs op! Dat ging haar te ver en daarvoor zocht ze hulp.


Schaamhaar laten staan is hygiënischer
Schaaphaar wegscheren omdat het hygiënischer zou zijn? Niet dus. Je hoeft geen volledige bush te laten staan. Je moet het wel trimmen. Want als je het scheert ontstaan er wondjes die helemaal niet hygiënisch zijn.


Docente tekent enorme penis op schoolopdracht
Toen docente Kim Juzdowski opmerkte dat haar leerling niet zoveel uitvoerde in de schoolbanken tekende ze een enorme penis met ballen en al op zijn schoolopdracht, omdat dit de leerling zou weerspiegelen. Juffie, wat doet u nu? Zijn ouders waren op z'n zachtst gezegd in shock. De docente mocht haar baan houden en gaf toe dat het niet helemaal netjes was.


Bron, bron, bron, bron, bron