WTF journaal van vrijdag 27 november

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: vrouw laat ribben verwijderen om bizarre reden, dief is gefilmd tijdens een inbraak en pakketjesbezorger had zijn dag niet.


Model laat zes ribben verwijderen om op haar idool te lijken

Ken je Jessica Rabbit? Dat is namelijk de inspiratiebron van Pixee Fox, een 24-jarige vrouw. Ze is letterlijk geobserdeerd door Jessica Rabbit. Het is zelfs zo erg dat ze erop wil lijken. Dus wat doet Pixee? Ze geeft zo'n €113.000 uit aan operaties om op haar idool te lijken. Pixee gaat zo ver dat ze nu zes ribben heeft verwijderd om een enorm slanke taille te krijgen. WTF. Ze kan zelfs haar handen om haar taille vouwen!



Inbreker sluipt slaapkamer in en wordt gefilmd
Hoe eng: een inbreker kiest net een huis uit om in te breken waar camera's hangen. Zelfs in de slaapkamer hangen de camera's, dus des te erger is het om te zien hoe een inbreker over de grond sluipt om een telefoon te jatten. Brrrr! De eigenares van het huis scheet natuurlijk zeven kleuren in haar broek nadat haar man als eerste wakker werd en de inbreker het huis uit vloog met de Samsung S6 in zijn handen. Een regelrechte nachtmerrie.


Pakketjesbezorger bezorgt pakket op het dak

Als je online iets koopt wordt het thuis afgeleverd. Zo werkt het nu eenmaal. Maar niet als het aan deze pakketjesbezorger ligt, want hij was net iets te enthousiast. Het pakketje eindigde op het dak in plaats van een openstaand raam. Waarom zou je sowieso een pakket door het raam gooien? Anyways, de bezorger liet een briefje achter voor de eigenaar en die moet zelf maar uitzoeken hoe hij het pakketje binnenkrijgt. Lullig!

Bron, bron