WTF journaal van donderdag 26 november

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: Phuc Dat Bich heet helemaal geen Phuc Dat Bich, dikke vrouw valt enorm af nadat ze haar feeder-vriend dumpt en ondergoed dat ruikt naar bacon is een ding.


Phuc Dat Bich fuckt met de wereld

Als je ergens intens verdrietig van wordt, dan is het wel van een persoon die iedereen compleet in de zeik neemt. Herinner je Phuc Dat Bich nog? De man die er zogenaamd niets aan kan doen dat hij deze eh... bijzondere naam draagt? Laten we iedereen maar uit z'n dromen helpen: Phuc Dat Bich is niet meer, want het is een hoax. Hij blijkt 'gewoon' Thien Nguyen te heten. Slecht verhaal Phuc.


Dikke vrouw dumpt feeder boyfriend en valt af

Patty werd vetgemest door haar vriend die valt op dikke vrouwen. Vervolgens woog ze maar liefst meer dan 300 kilo waardoor ze de zwaarste vrouw ter wereld was. Wat gebeurde er? Haar vriend bleef ervoor zorgen dat ze 13.000 calorieën per dag bleef eten. Gekkenwerk. Inmiddels heeft ze afstand genomen van haar vriend en zijn bizarre fetisj. Ze is ruim 100 kilo kwijt en kan niet wachten totdat ze meer verliest. In ieder geval petje af dat ze al zoveel gewicht kwijtraakt en dat alleen al door haar vriend te dumpen en niet zoveel calorieën naar binnen te werken. Hoe zou ze er over een jaar uitzien?


Nu verkrijgbaar: ondergoed dat naar bacon ruikt

Hunkemöller kan inpakken, hoor. Een Amerikaans bedrijf heeft namelijk ondergoed op de markt gebracht dat naar bacon ruikt. Hè, lekker! Precies op tijd voor de feestdagen ook. Behoorlijk WTF is het wel, want wie wil er nu wandelende bacon zijn? We geven je alvast een tip: draag het niet tijdens een date. En omdat het zo afschuwelijk is delen we mooi ook geen link met waar je het kunt krijgen. ;-)

Bron, bron, bron