Dit zijn de leukste vakantiebestemmingen voor jouw volgende girls trip

Vrije tijd door Maya Luz

Zijn jij en je vriendinnen van plan om deze zomer er samen op uit te gaan? Dan is natuurlijk de belangrijkste vraag: waar gaan jullie heen? In Europa zijn er een hoop prachtige bestemmingen waar jij en je vriendinnen heen kunnen gaan. Dit zijn onze favoriete bestemmingen voor jouw volgende girls trip.

Lees ook: Originele bestemmingen voor een tripje met vriendinnen

Santorini, Griekenland

Willen jij en je vriendinnen heerlijk aan het strand liggen deze zomer? Dan is Santorini een prachtige bestemming voor jullie. Dit Griekse eiland is de perfecte bestemming voor de meiden die overdag lekker willen uitrusten en 's avonds los willen gaan. En zijn jij en je vriendinnen op zoek naar een Mamma Mia- achtige zomer? Dan kun je natuurlijk alleen maar naar Griekenland gaan.

Parijs, Frankrijk

Parijs is misschien wel de stad van de liefde, maar het is eigenlijk nog beter voor een girls trip. In Parijs kun je heerlijk genieten van een croissant en een café au lait op een terrasje terwijl je uitzoekt wat jullie die dag gaan doen. Er zijn zo veel dingen te doen, van de Eifeltoren bezoeken tot je ogen uitkijken in de mooiste musea en van de hele dag shoppen tot wandelen langs de Seine.

Milaan, Italië

In Parijs kun je goed shoppen, maar Milaan is de stad van de mode! Als jullie besluiten om hierheen te gaan, raden we zeker aan om een extra koffer mee te nemen, die gaan jullie nodig hebben! Naast shoppen is er in Milaan natuurlijk nog veel meer te zien en te beleven. Jullie gaan ongetwijfeld je ogen uitkijken in deze prachtige stad terwijl jullie genieten van het heerlijke Italiaanse eten.

Sevilla, Spanje

Spanje is een favoriete vakantiebestemming van veel mensen, en dat heeft volgens ons een hele goede reden. Sevilla is een stad die je zeker niet over mag slaan als je Spanje bezoekt. Deze stad heeft voor ieder wat wils. Het is een geschikte bestemming voor de meiden die graag iets actief willen doen, maar ook voor wie liever de hele dag in de zon ligt. En dan is er natuurlijk ook nog het heerlijke Spaanse eten. Jullie sluiten ongetwijfeld iedere dag af met een tafel vol heerlijke tapas.

Lissabon, Portugal

In Lissabon is er voor actievelingen een hoop leuks te doen. Deze heuvelachtige stad is de perfecte bestemming voor een vriendengroep die dol is op bewegen. In deze stad is er een hoop te zien en te beleven. Ook buiten de stad is er veel te zien. Bezoek bijvoorbeeld Sintra om je te wanen in een magisch stadje vol mooie gebouwen.

Budapest, Hongarije

Budapest is misschien een van de minder voor de hand liggende opties voor een girls trip, maar het is het overwegen zeker waard. Het is een populaire bestemming dankzij het heerlijke eten en het bruisende nachtleven. Overdag is er een hoop te zien in de hoofdstad van Hongarije. De stad heeft namelijk een erg rijke geschiedenis. Dit is dus de bestemming voor de vriendinnengroep die bestaat uit cultuursnuivers.

Ook interessant: Draag jij liever een badpak dan een bikini? Dit zijn de leukste badpakken voor deze zomer