Deze items moet je altijd in je auto hebben liggen

Vrije tijd door Esra

Bij haast of gewoon uit praktisch oogpunt is het heel handig om bepaalde items in de auto te hebben liggen. Zo hoef je niet steeds weer naar binnen te rennen als je het vergeet. Om het jou wat makkelijker te maken, zetten wij deze items voor je onder elkaar. Lees dus snel verder en leg deze spullen in je auto!

Let op: in dit artikel bespreken we alleen de items die handig zijn om je in je auto te hebben. Niet de ‘verplichte’ items waar je zelfs een boete voor krijgt, mochten deze niet in je auto liggen.

Deodorant

Stel je wil de auto uitstappen en ruikt ineens een zweetlucht. Hoe irritant is het dan dat je geen deodorant bij de hand hebt om jezelf even op te frissen? Koop daarom altijd een extra deodorant en leg er daar één van in je auto. We beloven je: die gaat van pas komen.

Parfum

Als jij een deodorant in je auto hebt liggen, is een parfum niet per se essentieel. Toch geeft het wel een boost aan je zelfverzekerdheid als je een lekkere geur met je meedraagt. Leg daarom ook een miniparfum in je auto. Zo ruik je altijd goed!

Lees ook: Wat je nooit mag vergeten voordat je wegrijdt met je auto

Borstel

Hoeveel tijd je ook aan je haren besteed in de ochtend, een borstel komt áltijd van pas. De kans is namelijk groot dat jouw haar al snel niet meer zit zoals je wil. Leg daarom altijd een extra borstel in je auto, zo is het mogelijk om je haar nog even snel te fixen voordat je de auto uit stapt.

Lippenbalsem/ lipgloss

Wanneer je droge lippen hebt is het altijd fijn om een lippenbalsem op zak te hebben. Zo smeer je gemakkelijk je lippen even in en loop je niet de hele dag met die droge velletjes op je lippen rond. Leg daarnaast ook een lipgloss in je auto. Glossy lippen zijn namelijk nooit verkeerd.

Paraplu

Hoewel het erg mooi weer leek te worden, slaat het weer ineens om bij de aankomst op je bestemming… Oh, nee! Gelukkig heb je voor de zekerheid een paraplu in je auto liggen. Gelukkig maar, anders had je door die regen moeten lopen en was al die moeite aan je haar voor niets geweest.

Elastiekjes

Je wil je haren vastmaken maar merkt dan pas dat je geen elastiekje om je pols hebt. Zo irritant! Leg daarom altijd één of meerdere elastiekjes in je auto. Wil je je haren vastmaken voor tijdens het rijden of ben je gewoon klaar met je haren die stééds weer in je gezicht komen? Maar goed dat er elastiekjes in je auto liggen!

Lees ook: Eigen auto? Dit zijn de leukste manieren om hem op te fleuren

Flesje water

Het is zonde van je geld om steeds weer nieuw drinken te halen in een supermarkt of bij het tankstation. Leg in plaats daarvan even een flesje water in je auto. Heel handig voor als je dorst hebt en geen geld wilt uitgeven.

Vochtige doekjes

Het komt waarschijnlijk vaak genoeg voor dat je je handen even wil wassen, maar er geen wasbak in de buurt is. Door een zakje met vochtige doekjes in je auto te leggen is dit probleem al opgelost.

Trui

Soms denk je dat het warmer is dan het daadwerkelijk is. Leg daarom voor de zekerheid een trui in je auto. Zo heb je altijd de mogelijkheid om je even snel om te kleden.