Win: 2x True Blood seizoen 1 t/m 7 DVD box

Vrije tijd door Vrouwen redactie

We hoeven je niet te vertellen dat vampieren verdomd sexy zijn, want dat wist je al (en je hebt het hier kunnen lezen). Mocht je de vampierenserie True Blood nog niet kennen, dan vertellen we je nu vast wat je goede voornemen voor 2015 wordt: de eerste zes seizoenen van deze verslavende serie inhalen. En als je al fan bent dan kijk je ze natuurlijk gewoon nog een keer. Omdat het kan. Want wij geven 2 DVD-boxen met seizoen 1 t/m 7 weg!

In True Blood spelen niet alleen fijne acteurs (Stephen Moyer, Sam Trammell) maar is per seizoen ook nog een intrigerende verhaallijn te volgen. De serie speelt zich af in een klein stadje in de Verenigde Staten, waar mensen samenleven met vampiers. Een plaatselijke serveerster (niet-vampier) valt voor de knappe Bill (wel vampier) en blijkt toch onverwachte bovennatuurlijke trekjes te hebben… Er vinden moorden plaats, duiken raadselachtige virussen op en natuurlijk broeit er ook op romantisch gebied van alles tussen de personages. Ver-sla-vend.

Win: 2x True Blood seizoen 1 t/m 7 DVD box

Begin het nieuwe jaar goed, met een heuse vampierenmarathon! Vul het onderstaande winactie formulier in om kans te maken op één van de twee DVD-boxen.

Deze winactie loopt t/m 7 januari 2015.