Waarom je extra dicht tegen hem aan moet kruipen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Geniet er nog maar even van, want als je de 50 jaar passeert wordt de kans steeds groter dat jullie niet meer samen slapen. Maar liefst een derde van de Nederlandse 50-plussers die apart slapen, durven het niet te vertellen. Uh-oh… We hebben er dus eigenlijk geen idee van wie de lakens nog met elkaar delen.

Bijna een derde van de gescheiden slapers vertelt het niet aan vrienden en familie en bij 15 procent weten zelfs de kinderen nergens van. Er rust een taboe op apart slapen.

Een groot deel van de stellen met slaapproblemen geeft aan wel in één bed te slapen maar daardoor ook een verstoorde nachtrust te hebben. Of de relatie eronder lijdt?

Zij vinden van niet, maar overdag zijn ze wel mopperig en minder fit. Omdat het taboe zo groot is, durven zij de optie apart slapen vaak niet eens te noemen.

Niet geheel onbelangrijk: 18 procent heeft minder seks doordat ze apart slapem. Fun fact: bij één op de tien 50-plussers maakte het apart slapen de seks juist spannender. Begin maar vast met duimen.

Bron bron, bron, bron en bron