5x Mannen op Ibiza

Lifestyle door Vrouwen redactie

Ibiza staat bekend als hét partyeiland van Europa. Het eiland kent vele clubs en hippe beach bars waar iedereen zich bezighoudt met vakantie vieren, genieten én versieren. Wil je op mannenjacht, dan zit je op Ibiza helemaal goed. Net als het eiland zelf, is het aanbod van mannen zeer divers!


Het type ‘sportieve knapperd’
De sportieve knapperd is een ijdeltuit. Dit type moet al maanden voor de vakantie ten minste 4x per week in de sportschool staan, want hij is gespierd en vindt het erg leuk om zijn wasbordje bij zoveel mogelijk gelegenheden te tonen. Je komt hem tegen op de drukkere stranden waar hij met zijn vrienden graag een balletje overgooit in het water. Prettig entertainment om naar te kijken vanaf je strandbedje.


Het type ‘moderne hippie’
Ibiza is een hippie-eiland. Op de stranden of op een van vele de hippiemarkten vind je de moderne hippieman (iets alternatiever dan de hipster). Hij draagt losse, relaxte kleding en heeft vaak een baardje en/of langer haar. Hij doet alsof hij weinig geeft om zijn image, maar ondertussen zorgt hij er wel voor dat alles wat hij doet, past binnen ‘the hippie lifestyle’. Met een beetje mazzel speelt hij ’s avonds op een strandje gitaar voor je.


Het type ‘hippe hollander’
Ibiza is voor Nederlanders een zeer geliefde vakantiebestemming. Zin in een vakantieliefde, maar wel eentje die uit de buurt komt en waar je gewoon Nederlands mee kan praten? Op dit eiland hoef je nooit ver te zoeken. Het maakt eigenlijk niet uit waar je naartoe gaat; de hippe Hollander vind je van de drukke stranden tot bij de afgelegen baaitjes, in de chaos van clubs tot op de loungebanken van dat ene chille strandtentje.


Het type ‘rijke beroemdheid’
Beroemd of niet, geld hebben de mannen op Ibiza meestal wel. Alles op dit eiland is over the top en duur. Als je geld hebt, kan je het er zo gek maken als je wil. Er zijn genoeg mannen die hun rijkdom tentoonstellen in de vorm van snelle auto’s en boten, grote huizen, VIP-tafels in clubs en restaurants, de duurste flessen drank, enzovoorts. Gelukkig zijn ze dan ook niet te beroerd om dit met leuke dames te delen.


Het type ‘lekkere chick’
Val je op vrouwen of heb je zoiets van “beetje bi is niet bah”? Ibiza is een paradijs voor homo’s en lesbiennes en uiting geven aan je seksualiteit is er volledig geaccepteerd.

Voor hetero’s geldt dat uiteraard ook… sex and love everywhere!

Bron, bron, bron, bron, bron, bron