Bizar Nieuws van dinsdag 31 mei

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: Bizar Nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: de bijbel is er nu ook met emoji's, een 11-jarig meisje waaraan duizenden euro’s per maand wordt uitgegeven en New York erkent nu 31 verschillende soorten sekse.


De bijbel nu ook in emoji’s
“De bijbel moet moderner” dacht een programmeur een halfjaar geleden. En het bleef niet alleen bij een idee. Hij koppelde 80 emoji’s aan 200 woorden en maakte daarmee de eerste moderne bijbel. Het nieuwe boek is vanaf nu in de app store te downloaden. De maker hoopt hiermee meer liefde en vrede in de wereld te verspreiden. Kort verhaal lang.


Ouders geven duizenden euro’s per maand uit aan 11-jarig meisje
Je kinderen af en toe verwennen hoort er natuurlijk wel een beetje bij. Maar deze ouders nemen het 'hun kind alles willen geven' wel heel serieus. Deze ouders zouden gemiddeld meer dan $1000,- per maand uit geven aan hun oogappeltje. Met een kast voor designer kleding, golflessen en muzieklessen vindt het meisje zichzelf niet verwend. Ze zou zichzelf eerder als gezegend omschrijven. Juist ja. Kort verhaal lang.


Er zijn nu dus 31 erkende sekse
Wie dacht dat het met man, vrouw en transgender wel gedaan was in de keuzes van sekse heeft het mis. New York heeft sinds kort 31 erkende sekse. De lijst is bedoeld voor werkgevers, dit zijn namelijk de verschillende sekse die zij moeten erkennen om discriminatie en uitsluiting te voorkomen. Een van de sekse op de lijst met opzet niet erkennen kan een boete opleveren met een bedrag van wel zes nullen! Kort verhaal lang.

Bron, bron